Rihanna bakker op om UGG-støvlens comeback – rammer også catwalken i Paris

Et opslag delt af Rihanna Daily (@rihannadaily) den

Moden fortsætter sin flirt med 90’ernes mest udskældte tendenser, hvilket selvfølgelig især skyldes Demna Gvasalias udfordring af luksusbegrebet, og hvad der kendetegner god og dårlig stil. Et af de seneste comebacks i den forbindelse er UGG-støvlen, som slut-90’er- og 00’er-dronninger som Britney Spears og Paris Hilton var med til at gøre populære. Sidste år omfavnede modeprovokatøren Jeremy Scott støvlen, og nu har den været en tur ned ad catwalken i Paris, ligesom Rihanna lige har blåstemplet den.

Det skete i søndags, hvor popstjernen blev spottet lufthavnen i New York i den klassiske beigefarvede variant af den lettere klodsede ruskindsstøvle. Den slags skader nok sjældent et brand, selv om Rihanna ikke selv har postet et billede med de nye UGGs på. Faktisk gav hun dog også støvlen en thumbs up for to år siden, hvor hun blev spottet i et par sorte af slagsen.

Billederne af Rihanna får ekstra vægt, da de kommer i hælene på Y/Projects opsigtsvækkende show i Paris i sidste uge, hvor brandet blandt andet præsenterede adskillige version af UGG-støvlerne. Her var det især de ekstra høje støvler, der løb med opmærksomheden og sendte tankerne mod den slags støvler, som vi har set en del af de sidste par år – og som Rihanna også ofte har gået i – blandt andet, da hun spillede sin koncert i København i 2016.

Sidste år var det som nævnt Jeremy Scott, der omfavnede UGG-støvlerne, blandt andet da han viste kampagnen, der havde Lil Yachty som model. Designerens take på støvlen, inklusiv den flammebeklædte, er stadig til salg hos UGG.

Samtidig har både White Mountaneering og Sacai offentliggjort kommende samarbejder med UGG, så meget tyder på, at 2018 bliver året, hvor ruskindsstøvlen for alvor gør comeback.

Læs også: Skal Rihanna være sur eller stolt over Victoria’s Secrets sports-looks?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af