Snart kan du købe Rihanna-undertøj – stjernen udvider sit imperium

Snart kan du købe Rihanna-undertøj – stjernen udvider sit imperium
Rihanna til biografpremieren på ’Valerian and the City of a Thousand Planets’ sidste år (Foto: Tim P. Whitby/Getty Images)

Som få andre popstjerner har Rihanna formået at klare springet ind i modeverdenen med stor succes. Fenty x Puma præsenterer stadigt bedre shows og kollektioner (selvom de hoppede over modeugen i Paris denne gang og eftersigende vil lave ‘see now, buy now’ til efteråret), og sidste år satte Fenty Beauty en streg under Rihannas modemagt.

Nu tyder meget på, at hun er på vej med et undertøjsmærke i samarbejde med TechStyle Fashion Group. Det skriver Women’s Wear Daily, og selvom rygterne ikke er blevet bekræftet af hverken Rihannas lejr eller TechStyle, så har WWD hørt fra anonyme kilder, at projektet har været i gang i mere end et år, og at samples allerede er produceret.

Et look fra Rihannas SS18-kollektion (Foto: JP Yim/Getty Images)

Meget tyder altså på, at der kan være tale om en lancering i år, og det virker også som en naturlig udvidelse af Fenty-brandet. Den seneste Fenty x Puma-kollektion bød også på både badedragter og flere undertøjsflirtende designs.

Et look fra Rihannas SS18-kollektion (Foto: Bryan Bedder/Getty Images)

TechStyle er allerede kendt for sine kendismærker og har blandt andet startet Fabletics med Kate Hudson, ligesom Kim Kardashian var involveret i ShoeDazzle, da det blev lanceret i 2009. Nu må tiden vise, om Rihanna bliver selskabets næste samarbejdspartner.

Læs også: Rihanna og Slick Woods dyrker motorsport for Fenty x Puma

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af