H&M afslører årets store samarbejdspartner – Gigi Hadid er medafsender

H&M afslører årets store samarbejdspartner – Gigi Hadid er medafsender
Mischino-designeren Jeremy Scott sammen med Gigi Hadid

Mens H&M kæmper med at nå deres agressive månedlige vækstmål på salgssiden, så lader det til, at den svenske tøjgigant kan se frem til en god november-måned. Tidligere i dag afslørede H&M nemlig årets store designsamarbejde, og det bliver designeren Jeremy Scotts krøllede hjerne, der skal sørge for hypen, når H&M x Moschino lander den 8. november.

Valget burde også kunne skabe larm på niveau med, hvad vi tidligere har set med for eksempel Balmain- og Kenzo-samarbejderne. For mens sidste års Erdem-samarbejde nok var lidt for modenørdet og prioriterede tidløs romantik over tidens tand, så passer Moschinos legesyge, over-the-top design perfekt til nutidens modebillede og ironiske tilgang.

»Med H&M kam Moschino nå hele verden. Det er spændende for mig. Og ikke kun for mig, men også for fans af brandet. Jeg er meget bevidst om fansene. De er meget passionerede. De er så kreative og fantastiske. Jeg vil bare gerne ramme deres entusiasme. Det er det, det handler om«, siger Scott i et interview med H&M.

At vi kan forvente Scotts karakteristiske legesyge, slog han fast, da han sammen med sin muse, modellen Gigi Hadid, annoncerede H&M-samarbejdet via Instagram Live. De var nemlig begge iklædt dele af kollektionen.

Jeremy Scott og Gigi Hadid sammen med Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor hos H&M

Scotts tracksuit-top havde påtrykt tykke guldkæder med peace-tegnsvedhæng, mens Hadid bar en silkeskjorte printet med cd-print samt guldkæder om halsen og som bælte. Og så knæhøje stiletstøvler – selvfølgelig også med guldkæder.

»Jeg kan love, at der, selvfølgelig, vil være sjov og farver og tegneserier – selvfølgelig er vi nødt til at have tegneserier. Ligesom med alle mine kollektioner, er det humor møder haute couture møder gaden. Det har været kendetegnende for mit arbejde for Moschino, og det vil jeg fortsat udforske med denne kollektion. For fans af brandet bliver den lidt som en greatest hits-kollektion, men jeg lover, at det stadig blive nyt, vil føles friskt, selv når vi tilføjer nogle nik mod fortiden«‚ siger Scott til H&M.

Samarbejdet bliver sat til salg den 8. november.

Læs også: Dansk undertøjsmærke mener H&M kopierer design – overvejer søgsmål

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af