Virgil Abloh og Nike klar med ny sneaker – Naked er eneste danske forhandler

Virgil Abloh og Nike klar med ny sneaker – Naked er eneste danske forhandler

‘The Ten’-samarbejdet var noget af det bedste, der skete i sneaker-land sidste år, og det har siden vist sig at være gaven, der bliver ved med at sprede glæde. I hvert fald lader det til, at Nike og Virgil Abloh har tænkt sig at slippe nye colorways af de ti modeller løbende i år.

Vi har fået en opdateret version af den originale sorte Nike Air VaporMax i år, hvor sålen var gennemsigtig i stedet for sort, og nu lander så en hvid colorway, også med gennemsigtig sål. Modellen skiller sig også ud fra den almindelige VaporMax, der første gang så dagens lys i marts sidste år, ved at have en ekstra knække hvid ruskindsforstærkning omkring snørehullerne.

Naked lader til at blive den eneste danske forhandler, og butikken sælger skoen via et raffle, der lige er startet og fortsætter indtil i morgen klokken 10. De udtrukne får mulighed for at shoppe skoene på lørdag. Læs mere hos Naked.

Naked har ikke offentliggjort en pris, men ifølge andre udenlandske forhandlere tyder det på, at skoen kommer til at koste omkring 1.500 kroner.

Læs også: Yeezy 500-sneakeren får endelig dansk release – raffles er i gang

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af