Skomekkaet Sneaker Banquet vender tilbage

Skomekkaet Sneaker Banquet vender tilbage
Foto: Christabelle Beaudry Timmermann

Sneaker-hypen er ikke på vej væk foreløbig, og det er det halvårlige event Sneaker Banquet altså heller ikke. Arrangørerne har nemlig offentliggjort datoen for vinterversionen, som finder sted den 2. december fra klokken 10.30 til 16.30.

Det er syvende gang, at arrangementet afvikles, og det bliver igen Langelinie Pavilionen på Østerbro, der danner rammen om de 800 kvadratmeter med sneakers (og lidt tøj). Som tidligere vil stadeholderne inkludere alle fra resellerne med deres dyre sjældenheder til distributører for de større brands, som sælger til favorable priser.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Customizers som Karls Kicks plejer også at være på pletten, når dørene åbnes til seks timers sneaker-nørderi. I foråret kostede det mellem 50 og 100 kroner at komme ind, alt efter hvor tidligt du ankom. De priser forventes at forsætte til decemberversionen, men hold øje med Facebook-eventen for mere info.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Nike-dominans, tech-detaljer og Karl Lagerfeld

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af