Samsung annoncerer Supreme-samarbejde – men er højst sandsynligt blevet snydt

Samsung annoncerer Supreme-samarbejde – men er højst sandsynligt blevet snydt

UPDATE: Supreme har officielt meldt ud, at de intet har at gøre med det offentliggjorte Samsung-samarbejde og ikke åbner nogen flagship-store eller laver modeshow. Ifølge Hypebeast har Samsung Kina meldt ud, at de samarbejder med Supreme Italia, ikke det rigtige newyorker-brand. I sommers tabte Supreme en retsag mod Supreme Italia, som derfor fortsat må sælge deres kopivarer – og altså, måske, indgå et samarbejde med Samsung.

Fra Supremes Insta Story

Det er en nyhed af de mere bizarre, men under en pressekonference har Samsungs kinesiske afdeling offentliggjort et kommende samarbejde med Supreme. Under lanceringen af Galaxy A8s-modellen kom det hypede skatemærkes røde bokslogo pludselig på skærmen, før to mænd, der eftersigende blev kaldt direktører fra Supreme, kom på scenen.

En live-stream fra eventen kan ses via Weibo, men alt foregår på kinesisk. Ifølge både Highsnobiety og Hypebeast skulle de to herrer fortælle om samarbejdet samt annoncere, at Supreme næste år åbner en syvetagers-flagship-store i Sanlitun, Beijing, og laver deres første catwalk-show i forbindelse med modeugen i Shanghai.

De to mænd, der eftersigende kom fra Supreme, samt en repræsentant fra Samsung under pressekonferencen

Intet tyder dog på, at det er sandt. Det gå meget imod, hvordan Supreme driver forretning, deres butikker er sjældent specielt store, og selv om deres Louis Vuitton-collab ramte catwalken, så virker et decideret Supreme-modeshow utænkeligt. Samtidig er James Jebbia stadig grundlægger og direktør af Supreme, så selvom han selvfølgelig godt kunne ansætte hjælp til at tilgå det kinesiske marked, så virker det unaturligt, at han ikke selv ville være til stede. Og selvom The Carlyle Group købte godt halvdelen af streetwear-mærket sidste år, så ville det være et noget overraskende move.

Alligevel virker det ret vildt, hvis to fuskere er lykkedes med at snyde Samsungs kinesiske afdeling og komme hele vejen til en pressekonference med sådan et stunt. Indtil videre har hverken Supreme eller Samsungs hovedkontor udtalt sig om sagen.

Fake Supreme er jo ikke noget nyt – og slet ikke i Kina, der har lidt anderledes kopilove, eller i hvert fald håndhævelse af dem. Tidligere har en historie om en decideret falsk Supreme-butik fået en del opmærksomhed i streetwear-kredse.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Yeezy-overload, Tonsure og vinterklargøring

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af