Cardi B udstiller slutshaming på Instagram efter sine seneste outfits

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Can I be sexy one time and not get called a slut ? Sheeesh!

Et opslag delt af CARDIVENOM (@iamcardib) den

Hvis du gik og drømte om, at vi rent faktisk lærte noget af alle de diskussioner, der bliver taget i det offentlige rum om alt fra diversitet og inklusion til kropspositivitet, så har weekenden budt på endnu et eksempel på det modsatte. Cardi B slår nemlig fast, at en kvinde stadig ikke kan spille på sin seksualitet uden at blive kritiseret og ja, kaldt en slut.

Cardi B havde skruet op for sine looks, da hun skulle optræde til Adult Video News Awards lørdag aften, og det blev åbenbart for meget for flere af hendes følgere (eller folk der bare kiggede med), især da hun delte en video, hvor hun tester to outfits.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af CARDIVENOM (@iamcardib) den

Selvom der naturligvis var mange positive tilkendegivelser, så var der også mange, der synes, at Cardi gik alt for langt.

»Der er underholdning, og så er der at sælge sig selv«, skriver en, mens en anden kommenterer: »Det her er for meget!! Du er smuk, men at gøre sådan noget får dig til at se trashy ud. Der er forskel på at være sexet og at se ud, som om du er med i en porno. Behold de videoer for dig og din mand«.

»Jeg troede, vi lærte vores piger at blive stærke kvinder, og at de kan blive, hvad de vil – hvad lærer det her dem?????«, skriver en tredje, og ja, der er mange af tage af.

Cardi B på scenen til Adult Video News Awards (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Som du kan se i det øverste Instagram-post, så lader det til, at Cardi B, der selvfølgelig har oplevet slutshaming før, også havde håbet på, at vi var kommet længere i 2019.

»Kan jeg være sexet én gang og ikke blive kaldt en slut? Sheeesh!«, skriver hun.

Læs også: Rød løber: De bedste looks fra SAG Award – og et bevis på at Virgil Ablohs seletøj skal bæres med omtanke

Cardi B til Adult Video News Awards (Foto: Ethan Miller/Getty Images)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af