Rød løber: De bedste looks fra SAG Award – og et bevis på at Virgil Ablohs seletøj skal bæres med omtanke

Michael B. Jordan viste, at man ikke automatisk ser godt ud i Ablohs debutkollektion hos Louis Vuitton. Her er vores højdepunkter fra den røde løber.
Rød løber: De bedste looks fra SAG Award – og et bevis på at Virgil Ablohs seletøj skal bæres med omtanke
Timothee Chalamet og Michael B. Jordan til SAG Award (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Amy Adams (Foto: Gregg DeGuire/Getty Images)

Amy Adams

Tilbagestrøget hår, bare skuldre og en Celine-kjole, der både var stram og skulpturel – og sort, selvfølgelig (det er jo Hedi Slimane) – Amy Adams tårnede med sit moderne bud på et rød løber-outfit.

Lady Gaga (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Lady Gaga

Der er ingen tvivl om, at Hollywood kan være glade for at have popstjernen blandt de nominerede ved denne sæsons prisuddelinger. Ikke bare fordi hun ofte spiller ‘Shallow’, men også fordi hun forstår at indtage en rød løber. Denne gang var det Dior Haute Couture, der havde lavet den for Lady Gaga enkle kjole. De rå, ufærdige kanter passede godt til hendes image, og så gav hun lige chokeren en ekstra tur på den røde løber.

Timothée Chalamet (Foto: Gregg DeGuire/Getty Images)

Timothée Chalamet

Selvfølgelig har vi ham med. Ikke kun fordi han kan bære det meste, men fordi han insisterer på at skubbe til forventningerne til herregarderoben på de røde løber – ikke at det er så svært. Denne gang var han mere rå og tilbagelænet, end vi kender ham. Chelsea-boots og læderbukser blev sat sammen med en prikket skjorter (der selvfølgelig var uden på bukserne) og en enkel, åben blazer. Stilet, men også noget man kunne forestille sig, at han havde på en almindelig torsdag.

Laura Harrier (Foto: Gregg DeGuire/Getty Images)

Laura Harrier

Der var også noget afslappet over Harriers specialdesignede Loewe-kjole, der havde et fint spil imellem det stramme og løse, som de løsrevne puff-ærmer understregede.

Emma Stone (Foto: Gregg DeGuire/Getty Images)

Emma Stone

Måske var afslappethed ligefrem et tema. For selvom der er noget business over sorte bukser med presfolder, så var Louis Vuitton-outfittet også et, som man sagtens kunne forestille sig Stone i ved mindre officielle lejligheder. Og så er det værd at bemærke, at hun udviste søstersolidaritet med den fine pussy bow, der sad skævt på den asymmetriske top.

Margot Robbie (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Margot Robbie

Moderne og majestætisk. Sådan ser vi Robbie i Chanel-kjolen, der giver egyptiske vibes med guldstriberne på det enkle design.

Rami Malek (Foto: Gregg DeGuire/Getty Images)

Rami Malek

Sammen med Chalamet er Malek en stærk dresser, der med enkle træk viser, at et jakkesæt ikke behøver at være kedeligt. Her er det Kim Jones’ Dior-look, som beviser pointen. Jakken er knappet i siden med én knap, hvilket giver et sjovt twist, mens Malek igen vælger at køre et sort i sort-look outfit med sorte sneakers.

Lucy Boynton (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Lucy Boynton

Jeg er faktisk ikke den store fan af Erdems blomstrede univers, men her får det så meget dyster kant af den prikkede, gennemsigtige overkjole, at det fungerer. Den næsten victorianske top med puff-skuldre og høj hals er et sjovt modspil til den underliggende dybe udskæring.

Rachel Weisz (Foto: Gregg DeGuire/Getty Images)

Rachel Weisz

Asymmetri har fyldt meget i moden i længere tiden. Her er det Givenchy Haute Couture, der bruger grebet til at skabe spil i et ellers enkelt design. Fjerpragten er især med til livliggøre den sorte kjole.

Elisabeth Moss (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Elisabeth Moss

Moss er startet årets godt på den røde løber, selvom det er to vidt forskellige kjoler, hun har haft på ved Golden Globe og nu SAG Award. Fra en udfordrende Dior-kreation til denne næsten eventyragtige Monique Lhuillier-kjole. Det bliver næsten ikke mere klassisk med den korsetlignende top og florlette, tylkjole, men den fungerer bare.

Michael B. Jordan (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Michael B. Jordan

Og så er det altså Jordan, der viser, at selvom Virgil Abloh er varmere end varm, og selvom flere mænd før ham har skabt positiv opmærksomhed med Louis Vuitton-‘selen’, så er den altså ikke bare et safe bet. Den signalerer noget rebelsk og løssluppent, og sådan skal den også styles. Her står den i mærkelig kontrast til det tilknappede, dobbeltradede jakkesæt med den opknappede skjorte, ligesom selen måske er flottest, når den er tone-i-tone, som vi tidligere har set den båret af Timothée Chalamet og Chadwick Boseman.

(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Måske var der nogen, der sagde det samme til Michael B. Jordan. I hvert fald så den blomstrede sele meget skarpere ud, da han smed jakken og blot bar den over skjorten.

Læs også: Rød løber: De 14 bedst klædte fra Golden Globes – inklusive tre mænd der udfordrede traditionerne

Læs også: Bradley Cooper og Lady Gaga spiller ’A Star Is Born’-duet live for første gang

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af