Rød løber: De 14 bedst klædte fra Golden Globes – inklusive tre mænd der udfordrede traditionerne

Der er oftest ungdommen, som skubber til konventionerne – og det var også tre unge mænd, der løftede kønnets tilstedeværelse ved årets første filmpris.
(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images))

Lady Gaga

Hun vandt både på scenen (for bedste originale sang i en film) og på den røde løber, hvor hun gik den klassiske overdådige vej med kæmpe slæb og puff-ærmer på Valentino-kjolen, der var inspireret af Judy Garlands i 1954-versionen af ‘A Star Is Born’. Hendes matchende hår satte lidt et Gaga-touch på looket og knækkede de traditionelle prinsessekoder.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images))

Sofia Carson

Der sker meget på kjolen med det hypnotiske mønster. Blandingen af det stramme og det løse på kjolens nederste del er fin, ligesom tylflæserne rammer tidens store tendens på de røde løbere. Det diskrete Time’s Up-bånd, som Carson holder i højre hånd, er naturligvis en stærk (matchende) tilføjelse.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images))

Cody Fern

Der skal godt nok ikke meget til at udfordre de fleste mænds go-to smoking eller jakkesæt på diverse røde løbere, men Fern, kendt fra den seneste ‘American Crime Story’ om mordet på Giovanni Versace og sidste sæson af ‘House of Cards’, havde to trumfer i ærmet. Det gennemsigtige tyl omkring skuldrene på hans skjorte og Maison Margielas velkendte split-toe-støvler med hæl skubbede både til kønsnormer og award-stilen på en forfriskende måde.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images))

Lupita Nyong’o

Hun kan bare noget med farver, når hun indtager en rød løber, og det gjalt også kjolen fra Calvin Klein by Appointment, som var enkel og ren og samme tid.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Timothee Chalamet

Charmetrolden er selvfølgelig nærmest selvskrevet velklædt ved enhver lejlighed, men derfor var det fedt at se, at han turde tage – om end en lille – chance, da han droppede blazeren og blot fuldendte sit Louis Vuitton-look med pailletudsmykningen omkring brystkassen, som jeg tidligere har sammenlignet med den slags politifolk har deres pistolhylstre i – i hvert fald i gamle film. Blandt med den kraveløse skjorte beviste Chalamet også, hvor lidt der skal til for at udfordre mændenes garderobe.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images))

Janelle Monáe

Vi er fans af Janelle Monáe – også på de røde løbere. Så selvom dette måske ikke var hendes bedste look, så får hun point for modet til at følge sine egne veje. Og så er der ofte noget overnaturligt og kraftfuldt over hendes outfits – ligesom her.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images))

Indya Moore

Og når vi snakker overnaturligt, så kommer vi ikke uden om den transkønnede skuespiller fra ‘Pose’, der stod knivskarpt i dette Louis Vuitton-outfit. Som en sci-fi-kriger i en stormasket brynje, så det sexede blev holdt i live.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images))

Charlize Theron

Theron var også sexet, men på den klassiske, elegante måde i Dior Haute Couture. Det sorte-hvide spiller på herrernes smoking-look, mens den stadigvæk allestedsnærværende sløjfe i halsen nedtonede den ellers dybe udskæring. Elegant med den glatte sideskilning og diamanterne.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Nicole Kidman

Okay, det er klart en chance det her. Og Michael Kors-kjolen kunne nemt beskrives som et kropskondom med sine skinnende latex-konnotationer, men altså, det er også et modigt valg, og Kidman slipper faktisk fra det. Denne ene gang i hvert fald.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images))

Saoirse Ronan

Guccis kjole til Ronan må også betegnes som modig – og én der nok kræver, at man bevæger sig roligt kontrolleret. Men trådenes kollektive svaj løfter en ellers ret klassisk kjole.

Elisabeth Moss (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images))

Elisabeth Moss

Moss er sjældent blandt vores favoritter på en rød løber, men i nat droppede hun sine ofte klassiske og lettere kedelige kjoler til fordel for denne fra Dior Haute Couture. Mens kortheden overraskede, så var spillet på mændenes smoking-revers en fin detalje, der gav noget kant og kraft til den lille sorte kjole.

Julia Roberts (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images))

Julia Roberts

Roberts stod knivskarpt i sit outfit fra Stella McCartney. Bukser er altid et stærkt alternativ til de mange gulvlange kjoler. Blandingen med slæbet og toppen skabte et semi-sporty, semi-elegant look, der komplementerede Roberts og hendes lange, bølgede hår.

Rami Malek (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Rami Malek

Måske kan vi bare godt lide Malek (og det kunne Golden Globes også), for selv i en ret klassisk smoking fra Givenchy fangede hans vores blik, især takket være den fine detalje med den hvide butterfly. Et lille oprør mod den sorte, we know, men ja…

Alison Brie (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Alison Brie

Vi slutter i den samme eventyrlige stemning, som vi startede. For der var tyl nok til at gøre 20 strutskørtelskende børn lykkelige i Bries Vera Wang-design. Det er dog den enkle sorte top, der skaber looket ved at knække de klassiske prinsesseforestillinger og smide noget sexet ind i mikset.

Læs også: ‘Bohemian Rhapsody’ og ‘Green Book’ fører an ved Golden Globes 2019 – se den fulde vinderliste

Læs også: Vandbærer fotobombede sig til stjernerne på Golden Globes røde løber

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af