Chadwick Boseman har styr på stilen – viser sæt fra Virgil Ablohs første Louis Vuitton-kollektion på den røde løber

Chadwick Boseman har styr på stilen – viser sæt fra Virgil Ablohs første Louis Vuitton-kollektion på den røde løber
Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Det er efterhånden en måned siden, at Virgil Abloh leverede en sand magtdemonstration, da han indtog Palais Royal i Paris, hvor han sendte sin første kollektion i spidsen for Louis Vuitton ud på den regnbuefarvede catwalk.

I går ramte designerens Louis Vuitton-kreationer så den røde løber for første gang. Det skete da Chadwick Boseman gjorde sin entre ved ESPY Awards i Los Angeles. 

Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Chadwick Boseman var klædt i et af de 16 helt hvide sæt, som Virgil Abloh så symbolsk åbnede sit show med i Paris for at markere starten på en ny æra for det franske modehus. 

»Vi er virkelig beærede og begejstrede over, at Chadwick er den første til nogensinde at bære Virgils debutkollektion«, udtalte Ashley Weston, som er Bosemans stylist, til The Hollywood Reporter.

Boseman og hans stylist havde valgt at style det monokrone, råhvide jakkesæt med chunky sneakers og en hvid t-shirt – naturligvis også fra Louis Vuitton. Ovenpå det hvide jakkesæt bar Boseman en hybrid mellem en hylstertaske og et selebånd, hvilket meget vel kan blive en af Virgil Ablohs vigtigste signaturer og it-ting hos Louis Vuitton. Vi så i hvert fald mange bud på den udefinerbare accessory i SS19-kollektionen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Chadwick Boseman indtager den røde løber i Abloh-designs. Under MTV Music & TV Awards tidligere på sommeren var han iklædt et fuldt sæt fra Off-Whites Resort 2019-kollektion.

Læs også: Nye kopianklager rettes mod Virgil Abloh – sagsøges af Helly Hansen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af