Glem Kanyes farveladehår, det er hans selskab, der er interessant

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af # Everything Kanyeezy (@kanyeunlimited) den

Okay, Kanyes seneste hårfarvning er next-level, men det er altså ikke derfor, vi studsede over dette billede, som har ramt internettet. Det er nemlig ikke hvem som helst, Mr. West følges med i Calabasas-nabolaget i Los Angeles, hvor han bor.

Måske kan du genkende hende. Kvinden i blazeren er nemlig den russiske stylist Lotta Volkova, der sammen med designeren Demna Gvasalia var med til at drive 90’er-bølgen af ‘grim’ mode frem og sætte normcore på dagsordenen for tre-fire år siden.

I starten var det med Vetements og siden Balenciaga, når hun har ageret fast stylist og samarbejdspartner for Gvasalia på hans raketrejse op gennem modens hierarkier. Og hvad laver hun så sammen med Kanye?

Lotta Volkova er tit selv på catwalken, når hun styler for Vetements og Balenciaga. Her til et af Vetements’ shows.

Det er selvfølgelig det store og ubesvarede spørgsmål, som dog er sjovt at gisne om. Det er ingen hemmelighed, at Kanyes Yeezy-projekt har tabt pusten uden for sneaker-parløbet med Adidas, siden han holdt op med at afholde sine storstilende modeshows. Kan mødet med Volkova være et forsøg på at få brandet på ret køl?

Volkovas signaturstil er dog noget anderledes end Yeezys uniformerede tilgang til design, så med mindre Kanye har tænkt sig at ændre retning, så er de et sjovt par i det regi.

Kim Kardashian har tidligere båret Vetements. Her i matchende outfit med Saint West.

Det kan også være, at Volkova skal give lidt indspark i forhold til Kim Kardashian Wests garderobe. Det ville være et kærkomment indspark, fordi Kardashian godt kunne bruge noget af Volkovas selvironiske tilgang til stil. Og hey, temaet for årets Met Gala er faktisk camp, hvilket burde være en sand legeplads for russeren. Guderne må vide, at man som et af tidens varmeste kendispar uden tvivl allerede er i gang med at planlægge sit outfit til maj måneds store rød løber-begivenhed.

Det kan derfor også være Volkova, der har taget initiativet til mødet. Der er ingen tvivl om, at Vetements’ stjerne ikke lyser lige så kraftigt længere som for et par år siden, så måske er hun på charmeoffensiv for at få hjælp til at få brandet på alles læber igen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

I går gav Rihanna Vetements et kæmpe løft, da hun postede et fødselsdagsbillede af sit selv i en hoodie med den geniale påskrift: »Det er min fødselsdag, og det eneste, jeg fik, var denne oversize hoodie fra Vetements«. Klassisk Vetements-ironi.

Det kan også være, Kanye bare skulle låne noget blonderingsmiddel af Volkova?

Læs også: Kanye West sagsøgt af tøjproducent – er det endnu et søm i Yeezy-kisten?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af