Ugens bedste sneaker-nyheder – snekæder, Ader Error-collab og tekniske detaljer

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Nikes ISPA-afdeling skaber vildt look

Sidste år fik vi to modeller fra Nikes nye underafdeling, der designer ud fra ordene Improvise, Scavenge, Protect og Adapt – siger de i hvert fald sådan lidt marketing-agtigt. Men vigtigst er, at de indtil videre har lavet et par vilde sko og nu er klar med den tredje, en low-version af React WR ISPA.


Og med tape-detaljer, synlige syninger og et udvendigt snøresystem, så fortsætter den den progressive stil. Sålen er stadig React-sålen, som vi kender den fra React Element 55 og 87. Naked sætter den brune colorway til salg lørdag morgen for 1.300 kroner (og har også stadig Air Max 270 ISPA), mens Nike har alle tre colorways på sine virtuelle hylder.


Skosandaler?

Det kinesiske brand vakte stor opmærksomhed med sine sandaler til sneakers sidste år, altså sandaler du tager uden på dine sko. Nu er Sankuanz tilbage med en ny colorway i forbindelse med brandets SS19-kollektion, selv om den lader til at være udsolgt hos HBX, der skulle føre den. Vi har også set Alyx tease denne slags dobbelt-sneaker, så måske er det arvtageren til de voluminøse såler.


Puma klar med flere samarbejder

De har relanceret et basketballfokus, og nu er Puma klar med sine tre seneste collabs. Som flagskibet står fortsættelsen af Ader Error-samarbejdet, hvor det sydkoreanske mærke igen formår at sætte sit postmoderne præg på træningstøj og sneakers. Denne gang har de haft fingre i modellerne CELL Venom, California, Basket Platform, RS-1 og RS-X.


Første del af kollektionen bliver sat til salg i morgen lørdag, hvor både Rezet og Naked sætter RS-X til salg for 1.200 kroner.


Puma RS-X er også omdrejningspunktet for brandets kommende MTV-samarbejde, der meget passende virker inspireret af de 80’ere, hvor kanalen ændrede musiklandskabet. Udover den model i to colorways har Puma også lavet en minikollektion i samme farvepallet, som kommer i salg den 14. marts.


Endelig har Puma også lavet et samarbejde med den New York-baserede kunstner Sue Tsai, der har sat farve og blomster på en minikollektion inklusiv sneaker-modellerne Cali, Basket og Nova. Hele kollektionen skulle komme i salg den 14. marts.


Alyx’ terrængående design

Matthew Williams er en af frontløberne i tidens tekniske detaljer, både med hans eget brand 1017 Alyx 9SM og hans spændedesigns til Kim Jones’ visioner hos Dior. Designtilgangen kommer til udtryk på denne dobbeltsålende sneaker, hvor den yderste af de to Vibram-såler altså kan sættes på og tages af som snekæder på en bil i glatføre.

‘Snekæderne’ kan selvfølgelig let transporteres rundt i en medfølgende pose

Det er – som så mange andre af modens tekniske detaljer – mere en gimmick end en nødvendighed, men det er man nok ligeglad med, hvis man har 4.950 kroner til at købe dem for hos LN-CC.


Carhartt møder Converse møder Gore-Tex

Hvis du er træt af den våde, danske version af vinter, så kan samarbejdet her få dit i bedre humør – eller i hvert fald tørrere. Converses Chuck Taylor All Star ’70 har nemlig fået en vandtæt indre membran, der burde gøre lærredskoen mere vejregnet. Den fås også i en hvid colorway og koster 1.000 kroner, men du skal ned i en af Carhartts tre københavnske butikker for at få fingre i den.


You know the drill

Efter at Nike slap sin Huarache-opdatering E.D.G.E. TXT i november, så var det især Heron Prestons bud på modellen, der satte gang i omtalen tidligere i år. Og ja, så går det, som det plejer: Nu er Nike klar til at tage hype videre, når de lancerer denne ‘university red’-colorway, der lægger sig op ad Prestons farvepallet. Mens skoen er i salg i USA, så er den endnu ikke landet på vores breddegrader. Sneakersnstuff har dog stadig colorway’en fra november på hylderne.


New Balance forkæler din trail-trang

801-silhuetten er New Balances perfekte svar på tidens mange hikingklar sneakers, og nu har de lavet den i denne, godt nok efterårsagtige colorway. Amerikanske Finish Line har modellen til 650 kroner, mens du i New Balances europæiske webshop må nøjes med den grå colorway for 750 kroner.


Adidas slipper flere versioner af Nite Jogger

Det har været en af Adidas’ tidlige prioriteter i år, og nu er brandet klar med to nye colorways, efter at den første opdatering af 70’er-silhuetten ramte handlen i januar. Stilen er mere underspillet med fokus på hvid, grå og sort, men nattesynligheden stadig er holdt i live med refleksdetaljer på overdelen og vævet ind i snørebåndene.


De to nye versioner sættes til salg på torsdag den 28. februar og koster 1.099 kroner hos Adidas.


Off-White laver skate-sko

Okay, man skal godt nok være lidt halvskør for at skate i en sko til flere tusinde kroner, men altså denne Off-White-model er lavet som en skate-sko med gummiforstærkning på overdelens yderside og omkring snørerne for at mindske slidtage, når du laver tricks. Ellers indeholder modellen klassiske Off-White-pejlemærker som logopilene, den røde plastik-tag og en miniversion af Ablohs industrielle bælte som en ankelstrop. Amerikanske The Webster har den til 4.450 kroner – om du så vil skate i den eller ej.

Læs også: Glem Kanyes farveladehår, det er hans selskab, der er interessant

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af