Pharrell Williams’ Chanel-samarbejde deler vandene i hiphopkredse

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så har vi balladen igen. Selvom hiphoppen efterhånden har flere fremtrædende stemmer, der er åbent homoseksuelle, mens andre udfordrer genrens maskulinitetskoder igennem tøj, så skal der stadig ikke meget til at provokere. Det har Gunna oplevet, efter at han delte et billede på Instagram.

Her sidder han på en blå Rolls Royce og flexer matchende dele af Pharrell Williams’ Chanel-kollektion, inklusive en blå skuldertaske – og det blev altså for meget for visse andre rappere, især Houston-rapperne Sauce Walka og Sosamann. Sidstnævnte skriver i en kommentar, at nu er »det gået for vidt«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gunna virker dog ikke så påvirket, når han kommenterer, at han vil gå med en 10.000 dollars Pharrell x Chanel-taske, før han tager lillepigesløjfer i håret med henvisning til Sauce Walkas udsmykkede fletninger. Så kan man selvfølgelig mene, at Gunna ikke ligefrem hæver niveauet i samtalen om kønsnormer, men altså…

Samtidig har han postet en video på sin Instagram Story, hvor han viser yderligere to Chanel-tasker og skriver ‘shut up’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Young Thug har også vist, hvor han står i den diskussion – og det er selvfølgelig på Gunnas side. Thugger har selv udfordret hiphoppens stilkoder utallige gange og i går delte han en video på sin Instagram Story, hvor han også fremviser to tilsyneladende nyindkøbte Chanel-tasker fra Pharrell-samarbejdet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pharrell Williams har ikke kommenteret sagen, men har selvfølgelig selv båret sine Chanel-tasker ved flere lejligheder, ligesom han i 2017 vakte opmærksomhed, da han som den første mand var kampagnemodel for en Chanel-taskereklame.

Læs også: Den hypede Atlanta-rapper Gunna giver koncert i København

Sponsoreret indhold
sv_get_options_for_features: wrong type