Pharrell Williams skubber til kønsbarrierne sammen med Chanel

Pharrell Williams skubber til kønsbarrierne sammen med Chanel
Pharrell Williams før Chanels AW17-show i Paris (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Okay, det er måske ikke lige frem Young Thug i en kjole, men for Chanel er der tale om et lille stykke historie, når den nye kampagne med Pharrell Williams lander. Det er nemlig første gang, at brandet bruger en mand til at reklamere for sine tasker.

Eftersigende ville designeren Karl Lagerfeld vise, at den nye Gabrielle-taske, som Pharrell har over skulderen i reklamen, netop kan bæres af alle. Under Chanels FW17-show i Paris gik flere herremodeller også ned ad catwalken med tasken.

Pharrell in the Chanel campaign for the new Gabrielle handbag ? (Full campaign: April 3) #Pharrell #Gabrielle #Chanel #CC

Et opslag delt af Maxime & Eve (@pharrellwilliamsworld) den

For Pharrell er kampagnen samtidig et nyt skridt i hans i forvejen lange rejse med det gamle franske modehus. I 2014 var han for eksempel med i en større kampagne sammen med blandt andre Cara Delevigne, og i december sidste år var han også en del af Chanels Pre-Fall17-show.

Samtidig virker kampagnen som en naturlig udvikling for popstjernen, der siger, at han ikke har ladet sig skræmme af sædvanlige kønsbarrierer, når det kommer til mode.

»Jeg var en nørdet, sort knægt på et skateboard. Så i starten forstod jeg ikke rigtig high-end mode. Men så forstod langsomt men sikkert, at det er fantastisk. Og selv om de fleste opfatter det som noget for kvinder, så begyndte jeg at se, at okay, som mand kan jeg godt gå i noget af det. Jeg gik med et par solbriller her eller en jakke der«, sagde Pharrell til Women’s Wear Daily efter Chanels AW17-show.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Pharrell, gulddetaljer og Kaws

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af