Ugens bedste sneaker-nyheder – Pharrell, gulddetaljer og Kaws

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Pharrell, gulddetaljer og Kaws
Opening Ceremonys glimmer-Vans

adidas-originals-nmd-cs2

Nye NMD

Naked og Kith har fået lov til at debutere CMD CS2 med deres samarbejde, men snart er Adidas klar med deres eget bud på videreudviklingen af City Sock-modellen. Det skulle lande i maj, men detaljer og pris er endnu ikke officielt meldt ud.

adidas-titolo-nmd-xr1-trail
XR1 Trail har også fået et nyt look af den schweiziske sneaker-butik Titolo, der har givet silhuetten et flot sne-agtigt touch, hvor læderdetaljer samt den gennemsigtige isblå sål er med til at give skoen sit særpræg. Den kommer til salg den 18. marts og koster 1.340 kroner.

adidas-nmd-r1-primeknit-pink-rose-1
Og ja, så er der en ny colorway af NMD_R1. Ikke så meget at sige andet end, at den omfavner lyserød, som fylder meget i tidens farveskala. Skoen har endnu ikke nogen releasedato.


pharrel-human-race-adidas-originals-sneaker-stan-smith

Pharrell går væk fra NMD

De næste Human Race-sneakers fra Pharrell og Adidas tager ikke udgangspunkt i NMD-silhuetten eller Boost-sålen. Designet er dog stadig præget af en Primeknit-overdel, mens mellemsål og sål ser ud til at gå ud i et.

adidas-pharrell-human-race-teal-pink
Skoen er allerede blevet teaset i to colorways: En der tager udgangspunkt i Stan Smith-modellen og en, der er turkis og lyserød. Ingen af de to har en officiel drop-dato endnu.


kaws-air-jordan-4

Kaws sætter præg på Air Jordan

Den amerikanske kunstner Brian Donnelly har sat sit præg på mange sneakers igennem årene, men det er første gang, at han arbejder sammen med Air Jordan-brandet. Resultatet er blevet denne Jordan 4, som har været teaset i noget tid, men nu endelig bliver vist officielt.

kaws-air-jordan-4_saal
Og der er nok at se på med de mange detaljer – fra Kaws’ broderede design og XX-signatur til selvlysende såler. Skoen skulle komme i salg den 31. marts og kommer til at koste 2.465 kroner


comme-des-garcons-nike-lunar-epic-flyknit

Comme des Garçons teaser nyt Nike-samarbejde

Catwalken er de senere år blevet stedet, hvor de store modebrands teaser kommende collabs, ikke mindst på sneaker-fronten. Senest har CDG vist et kommende bud på Nikes Lunar Epic Flyknit, hvor Rei Kawakubos kreative hjerne har givet skoen en stor sløjfe på. Skoen forventes først ude i sensommeren.


opening-ceremony-vans-old-skool-glitter-pack-1

Glitter-Vans

Okay, vi bliver nødt til at indrømme, at de her landede i sidste uge, efter at vi havde opsamlet ugens nyheder, og ja, nu er de allerede udsolgt, selvfølgelig. For hvor tit får man lige muligheden for at købe et par glimmer-tastiske sneakers?

Men altså, Opening Ceremony har hele tiden gang i Vans-samarbejder, så måske får du chancen igen, måske med en anden model end Old Skool LX, som blev disco-ficeret denne gang. Og ellers er der jo altid diverse resellers, som har fået fingre i dem.

Imens kan du kigge på nogle af de andre sneakers, Opening Ceremony har lavet med Vans.


asics-gel-kayano-trainer-knit

Asics skubber stadig nye Kayano ud

De seneste uger har vi set flere Kayano Knit-colorways, og Asics har ikke tænkt sig at stoppe endnu. I denne uge har vi set to nye, denne røde og sorte samt en magen til i blå og hvid, hvor der altså er skruet lidt op for farverne. Begge er til salg hos japanske Atmos for 860 kroner.

asics-porter
Det er dog ikke kun knit-versionen, der arbejdes på. I samarbejde med det japanske brand Porter har Asics også lavet en almindelig Kayano Trainer, som eftersigende skulle være inspireret af looket på Alpha Industries ikoniske MA-1-bomberjakker. Skoen kommer til salg i morgen, lørdag, hos blandt andre END.


Nike_sock_racer

Sokkedesign fra før det blev moderne

De seneste par år har knit-materialer og sokkedesign fyldt mere og mere i sneaker-verdenen, men faktisk lavede Nike allerede denne Sock Racer i 1985, hvor to stropper agerer support på slip-on-modellen. Nu får skoen passende en tur til i manegen, når blandt andre END. sætter den til salg i morgen, lørdag.


karhu-porvoo-pack

Der er nyt fra Karhu, Kanye

Ja, mon ikke det finske mærke stadig kan mærke effekten af Kanyes blåstempling af deres sneakers? Det var deres Karhu Fusion 2.0, han havde på, men nu er finnerne klar med nye colorways af deres Aria Classic- og Synchron-modeller. De nye colorways er en del af den såkaldte ‘Porvoo Pack’, der er opkaldt efter Finlands næststørste by og eftersigende har fundet inspiration i dens røde huse. Hanon har alle de nye Karhu-sko.


adidias-stan-smith-cutout

Papirklip-sneakers

Lige som man troede, at der umuligt kunne laves flere variationer over Stan Smith-silhuetten, er Adidas klar med dette stærke cut-out-design. Udover at være visuelt flot, så gør det også læderskoen mere åndbar og oplagt til sommerbrug. Modellen koster 815 kroner hos Fuel.


nike_atmos

Air Jordan ser rødt

Røde sneaker-støvler er noget særligt – nok takket være Kanye West. Derfor er denne knaldrøde ruskindsversion af Air Jordan 1 også vild i al sin enkelhed. Den fås også i en hel grå colorway. Japanske Atmos har begge til 740 kroner.


nike-air-force-1-jet-pe-elton-john

Tak til Elton John

Nike har lavet den ene sko som en tak til den engelske popstjernes arbejde for større mangfoldighed og inklusion. Overdelen er eftersigende inspireret af en engelske riders rustning og en diskokugle, mens Nikes BETRUE-fokus har tilføjet regnbuefarverne. Det er en flot sko, men Air Force 1 PE ‘Jet’ kommer altså ikke i handlen.


nike-air-max1-flyknit-metallic

Air Max-gulddetaljer

I strømmen af Nikes Air Max-fejring kommer nu en passende ‘Metallic Pack’, hvor Air Max Thea, Air Max 1 og Air Max 90 i Flyknit alle har fået tilføjet forskellige gulddetaljer. For eksempel er hele mudguarden på Air Max 1 guldfarvet, mens dele af sålen er lavet i gummi med guldglimmer i.

nike-air-max90-flyknit-metallic
Naked har Air Max 1 og 90-modellerne, mens Titolo også sælger guldversionen af Air Max Thea.


atmos-pack-nike-air-max-1-air-jordan-3

Atmos x Nike

Air Max Day er den 26. marts, men allerede otte dage før lander Atmos seneste take på Air Max 1 og Air Jordan 3, hvor den japanske designer Hirofumi Kojima blander blod på de to modeller. Han bruger for eksempel det kendte safariprint, som Atmos tidligere har brugt på Air Max 1, på Air Jordan 3 denne gang, mens Air Max 1-skoen har fået den genkendelige Jumpman trykt under den gennemsigtige sål.

Begge sko, der sammen kaldes Atmos Air Jordan Air Max Pack, dropper den 18. marts hos udvalgte forhandlere og Nike.

Læs også: Rihanna laver nye, vilde Fenty-sko – få et overblik

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af