Ugens bedste sneaker-nyheder – Air Max, Hummel og nyt Naked-collab

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

adidas-nmd_naked_kith

Naked gør det igen

Den københavnske sneaker-butik imponerede sidste år med collabs med blandt andre Reebok og Adidas, og nu slår Naked til igen. Sammen med sneaker-kongen Ronnie Fieg og hans KITH-butik giver Naked nemlig sit bud på en helt ny NMD-silhuet, CS2.

Skoen bygger videre på sokkedesignet fra City Sock-modellen, men med en åbning i sokken på skoens yderside. Der er Ronnie Fieg- og Naked-branding på hælstroppen og læderbåndet på overdelen.

adidas-nmd_naked_kith2
Skoen kommer i to colorways, en sandfarvet og en lyserød, der bliver sat til salg den 3. marts. Prisen er 1.500 kroner.


a-bathing-ape-city-camo

BAPE gentænker sit camouflageprint

Sidste år legede Kanye West og Adidas blandt andet med en selvlysende sål på Yeezy Boost 750, og nu er BAPE klar med en sort og en hvid colorway af deres City Camo Yank STA, hvor camouflageprintet er lavet med selvlysende farve. Skoen er til salg via BAPE’s japanske webshop og koster 1.060 kroner.


hummel x Seveninch_05

Dansk sneaker-ekspert designer med Hummel

Joachim ‘Seveninch’ Friis har været en markant figur i det danske sneaker-landskab i snart 20 år og har sit navn fra sin tidligere blog, der siden også blev til en trykt avis. Nu har han gang i mange projekter, men er stadig en passioneret sneakerfan.

Derfor har Hummel Hive hevet fat i ham og skabt en ny version af håndboldskoen DHB. Resultatet er en enkel og flot, hvid læder-sneaker med gummisål. Der bliver kun lavet 250 par, som sælges i udvalgte butikker. Herhjemme har Soulland i København og Støy i Aarhus fået fingre i nogle eksemplarer, som kommer til salg i morgen, lørdag, og koster 900 kroner.


nike-air-max-what-the

Air Max Day

Vi har været omkring det tidligere, men den 26. marts står i den populære Air Max’s tegn – og det har Nike ikke tænkt sig, at vi skal være i tvivl om. Blandt de silhuetter, der bliver frigivet på dagen er et nyt take på ‘What The’ Air Max 1 lavet i samarbejde med de samlere og ambassadører, som Nike satte spot med sidste år med deres ‘Masters of Air’-minidokumentar.

De har skabt en sort sko med en mudguard, der blander nogle klassiske Air Max-colorways som ‘Safari’, ‘Patta’ og ‘OG Red’. Prisen er endnu ukendt.


reebok-club-c-85-lilac

Start wearing purple

Det er ofte ret enkle virkemidler, der skal til for at lave et stærkt design. Det beviser Reebok med denne colorway af Club C 85, hvor den lyse lilla blandet med den stærkt kontrasterende lyse gummisål skaber en iøjenfaldende sko. Den koster 670 kroner hos Titolo.


Asics laver sokkedesign

Nike og Adidas har stort held med deres knit-materialer, og nu er Asics klar med en version af GEL-Kayano Trainer i Knit. I sit Instagram-post ovenfor teaser Støy i Aarhus, at de snart får skoen. Titolo har skoen stående til coming soon med en pris på 1.200 kroner. Nedenfor kan du se en teaservideo, hvor Majid Jordan medvirker.


puma-x-daily-paper-court-platform-l-red

Puma i eksklusivt design

Sammen med det hollandske streetwear-brand Daily Paper har Puma lave en capsule-kollektion, der består af både tøj og sneakers. Blandt andet Match- og Court-modellerne har fået markante looks med splatter-design og stropper. Daily Paper har hele kollektionen til salg.


samba_3

Samba med nye striber

I nubucklæder og med og med hver af skoens tre Adidas-striber laver med tre lædersnøre, har Samba-modellen fået et flot designløft med den nye ‘Deep Hue’-pakke. De tre colorways kommer til salg den 8. marts, hvor Naked har dem til 1.100 kroner.


adidas-superstar-primeknit-boot

Primeknit i ekstrem version

Ja, vi er ikke helt sikre på, at denne hører til blandt ugens bedste nyheder, men intressant er den i hvert fald. Adidas har nemlig taget deres populære Primeknit-materiale og forvandlet en Superstar-sneaker til en knæstøvle. Modellen skulle eftersigende komme til salg snart. Prisen er dog stadig ukendt.


puma-basket-platform

Puma i skrigende pink

Basket Platform nyder godt af al hypen omkring Rihannas Fenty Creeper, så selvfølgelig er Puma klar med et par nye colorways, hvor især denne trippelpink version er svær at tage øjnene fra. Den fås også i en mere nedtonet grå colorway for de sarte typer. Begge koster 740 kroner hos Titolo.


nike-air-max-woven

Flettede Air Max

Marts er som sagt Nikes store Air Max-måned, hvor de fejrer deres populære silhuet med et hav af nye design. Men fejringen er allerede i gang, og den 28. februar slipper Nike blandt andet denne flettede sko, der har fået titlen Air Max Woven Boot og minder om en Inneva Woven med en af de seneste års Air Max-såler. Den forventes at koste cirka 1.600 kroner.


reebok-pump-supreme

Mere Pump fra Reebok

Supreme Pump er en af de bedste nye modeller i år, der har taget Pump-systemet og gjort det knapt så aggressivt og futuristisk som på for eksempel Instapump Fury. Den nyeste version hedder ‘hoodie’, fordi overdelen er lavet af et sweatshirtagtigt materiale. Den forventes at komme i handlen den 2. marts.

Læs også: André 3000 skal designe for svensk sneaker-brand

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af