Virgil Abloh beviser, at hans Louis Vuitton-designs også passer til kvinderne

Virgil Abloh beviser, at hans Louis Vuitton-designs også passer til kvinderne
Gigi Hadid og Virgil Abloh til CFDA Fashion Awards i New York. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Virgil Abloh er her og der og alle vegne, og selvom designeren og multikunstneren måtte gå tomhændet hjem fra aftenens CFDA Fashion Awards, så løb han alligevel med noget af opmærksomheden på den røde løber, da han ankom i eget design sammen med modellen Gigi Hadid.

Hun var nemlig også iklædt Ablohs seneste AW19-kollektion for Louis Vuitton, hvilket altså er skabt under modehusets herrelinje, da Nicolas Ghesquière styrer brandets kvindeside.

Gigi Hadid. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Mens kvinder i oversize herrejakkesæt længe har været en (god) ting, så er Gigi i Virgils design lige så meget et eksempel på, hvor androgynt netop det look fra AW19-kollektionen er. På catwalken i januar var der nemlig også flere herremodeller, som var iklædt den plisserede kjole, alene eller som Hadid over et par bukser.

Det var ubesværet cool dengang, og det var ligeså ubesværet, cool og elegant, da modellen gjorde dem kunsten efter i aftes.

Virgil Abloh. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Samtidig var hun flankeret af Abloh i et fuldt gråt jakkesæt, der udmærkede sig ved detaljer som elastikkanten – som man kender den fra en collegejakke – på den korte blazer og for splitåbningen på de matchende bukser, der sendte tankerne mod et par opknappede joggingbukser. To eksempler på, hvordan Abloh holder streetwear-koderne i live, selvom han – som store dele af moden – har taget et ryk væk fra streetwear mod mere klassiske og skræddersyede looks.

Læs også: Serena Williams blæser igen på French Open-reglerne i nyt Virgil Abloh-outfit

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af