Pyer Moss-designer i spidsen for ny Reebok-linje – mange kendissamarbejder på vej

Pyer Moss-designer i spidsen for ny Reebok-linje – mange kendissamarbejder på vej
Kerby Jean Raymond fra Pyer Moss (Foto: Mireya Acierto/Getty Images)

Især Nike har de seneste år siddet solidt på tronen blandt sportsgiganterne, når det kommer til at skabe hype om deres kendiskollektioner og samarbejder med designere fra andre brands som Matthew Williams, Kim Jones, Virgil Abloh, Yoon Ahn og Jun Takahashi.

Men nu melder Reebok sig ind i endnu højere grad ind i kampen med et nyt, stort samarbejde med den politiske Pyer Moss-designer Kerby Jean-Raymond.

Raymond og Reebok har siden 2017 samarbejdet om både tøjkollektioner og sneakers, men med det nye samarbejde skal Jean-Raymond stå i spidsen som artistic director for den helt nye linje Reebok Studies___.

Med den nye linje får Kerby Jean-Raymond kreativ frihed til at etablere samarbejder med både kendisser og andre designere, ligesom han også kommer til at udbygge sine egne kollektioner i Reebok-regi og samarbejde med Cardi B, Gigi Hadid og Victoria Beckham, som allerede er tilknyttet Reebok.

»Linjen vil have fingeren på pulsen, hvad angår mode, musik og i aktivisme«, fortæller den anerkendte amerikanske designer til Business of Fashion, som med sit streetwear-brand Pyer Moss er gået en smule under radaren herhjemme, omend han har været en af de vigtigste stemmer, når det kommer til at forene mode og politiske budskaber de seneste par år.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kerby Jean-Raymond (@kerbito) den

Kerby Jean-Raymond i Reebok-design side om side med Dapper Dan. 

Og det er på mange måder et interessant skridt, Reebok tager med deres nye initiativ, som selvfølgelig læner sig op ad NikeLab, men også Moncler Genius-linjen, hvor de ligeledes inviterer designere ind udefra for at designe små kollektioner.

»Det handler om nye linjer, fremtidige kollektioner, fremtidige potentielle samarbejder og søgen efter nye talenter – det er et rum, hvor vi ikke vil sætte begrænsninger for kreativiteten«, fortæller Karen Reuther, vicepræsident for den kreative retning hos Reebok.

Den første kollektion fra Reeboks nye linje lander i 2020, og det bliver spændende at se, hvem der bliver det første navn til at udfylde den tomme linje i Reebook Studies____.  Især når man tænker på, at Kerby Jean-Raymond ikke er bange for at tage chancer og forene politik og mode.

Læs også: Chance the Rapper fejrer sit stjernespækkede debutalbum med nyt merchandise – til salg nu 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af