Ugens bedste sneaker-nyheder – Fjedersåler, Off-White-look og Woodstock-hyldest

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Fjedersåler, Off-White-look og Woodstock-hyldest

Detaljetung New Balance

Det kan godt være, at vi ofte fastholder New Balance i farrollen, men brandet kan selvfølgelig andet, som det også beviser med denne hi-version af Fresh Foam More, hvor den kraftige sål bakkes op af en overdel, der rammer lige ned i tidens hang til tekniske detaljer og trail-vibes. Denne version er lige kommet til salg i USA, men har endnu ikke ramt Europa.

Adidas mindes Woodstock

Det er næppe gået din næse forbi, at det i år er 50 år siden, at den første Woodstock-festival skabte en milepæl for hippietidsånden. Det er lidt af den ånd, Nice Kicks og Adidas prøver at indfange med deres tie-dye-samarbejde om denne UltraBoost. Den er kommet til salg hos Nice Kicks – og udsolgt, men Naked får den på hylderne den 1. november, hvor den koster 1.500 kroner.

Sofistikeret bud på Stan Smith

Det er en af de mest ikoniske sneakers derude, som oftest kendes på den grønne farve på hælen af den ellers enkle lædersilhuet. Nu har Adidas så (igen) pillet lidt ved grundstenene og skabt en endnu mere clean version, hvor snørebåndene er blevet udskiftet med et par spænder, som netop kunne passe ind i den pænere ende af teknisk tøj, som vi blandt andet ser det hos Heliot Emil. Skoen skulle komme til salg den 1. september.

Off-White-look til React Element 55

Det er den bolivianske designer Fera Schmidt, der står bag denne colorway af Nikes React Element 55, men blandingen af den volt-agtige neonfarve med sorte og orange detaljer får os hurtigt til at tænke på Virgil Ablohs volt-version af sit Air Force 1-samarbejde. Og det er som sådan ikke en dårlig ting. Det er det desværre, at Scmidts version indtil videre kun er kommet til salg i USA, men vi krydser fingre for, at den også tager turen over Atlanten.

Futuristisk nostalgi

Adidas hiver for tiden flere af deres ZX-modeller frem fra gemmerne som en del af fejringen af Torsion-systemets 30 årsjubilæum. Her har ZX4000 dog fået en helt anden sål, nemlig den mere futuristiske og 3d-printede Futurecraft-sål, der stjæler opmærksomheden fra de fleste overdele. Her er det dog en mere ligeværdig kamp. Sneakersnstuff har lige sat den til salg for 2.299 kroner.

Levi’s-stof på dine Nikes

Godt nok har de to giganter givet deres bud på, hvordan sammenblandingen af Levi’s-denim og Nikes Air Force 1, inklusive et logo-mashup, kunne se ud, men det rigtige sjove sker, når de giver os muligheden for at lege i ‘Nike By You’-platformen. Her skulle Air Force 1 mid og high samt Air Max 90 nemlig kunne costumizes med alt fra læder til fleece og fløjl. Det skulle ske på mandag (det er ikke sikkert, at det gælder Danmark), hvor de to ovenstående sko kommer til salg i Levi’s butikker i Berlin, London og Paris.

Mere fokus på Air Max 270 React

Det har længe klædt Air Max 270 at låne lidt af React-sålens bølger på forfoden, og nu sætter Nike endnu mere fokus på hybriden. De har nemlig spurgt forskellige newyorkere om at give deres bud på modellen, der til lejligheden har fået en særlig Swoosh-variant. Versionerne er til salg via ‘Nike By You’, men kun i USA, da der ikke sendes udenrigs fra webshoppen.

Mizuno går futuristisk til værks

Vi er næsten i Nike Shox-land med Mizunos Wave Creation, hvor hullerne i sålen giver lidt af det samme fjeder-look. Her har modellen også fået Waveknit på overdelen, så det futuristiske look er komplet. Denne grå/sorte colorway er indtil videre kun til salg hos Dover Street Market Ginza, men du kan finde en hvid colorway i den danske Mizuno-webshop.

Asics sender også Shox-vibes

Med ovenstående Mizuno og nu Asics 00’er-model GEL Kinsei er de syrede fjedersåle for alvor tilbage. Asics’ bud får et ekstra retro-futuristisk look af i den sølvgrå colorway. END kører en raffle på den, som slutter den 28. august. De koster 1.350 kroner.

Puma tager Han Kjøbenhavn-model videre

Det var den danske designer Jannik Wikkelsø Davidsen, der var med til at introducere Alteration-silhuetten sammen med Puma, men nu tager mærket selv modellen videre med Alteration Blitz, som dog minder meget om Davidsens version. De første colorways kan fås i Pumas webshop til 1.000 kroner.


Puma har også lavet en variant i forbindelse med deres større samarbejde med Rhude. Den har næsten fået et mokasin-look med kraven, der giver et fint modspil til den bombastiske sål. Den koster 1.150 kroner hos Puma, hvor du også finder resten af samarbejdet, der også inkluderer CELL Alien-, Palace Guard- og Basket ’68-modellerne.

Læs også: Snapchat lancerer ny serie om sneaker-kulturen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af