Ugens bedste sneaker-nyheder – Eytys rave-look, Nike-eksperiment og Salomon-samarbejder

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Palace hopper på trail-bølgen

Det kan godt være, at det er et skate-brand, men Palace ved godt, at trail-sneakers stadig er her og der og alle vegne. Med deres nye Solomon-samarbejde tapper de ind i tendensen med et af de brands, der har nydt godt af modens udendørsfokus uden at ændre på sit dna.


Det er Speedcross 4-silhuetten, som Palace giver to bud på, hvor det er de printede paneler på overdelen, der løber med opmærksomheden. Begge er kommet til salg hos Palace i dag, og mens den sorte colorway allerede er udsolgt, kan den hvide på nuværende tidspunkt stadig købes til 1.050 kroner.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skepta bakker op om Shox-sålen

Det er en sko, der deler vandene, men Skepta er klar til at bakke op om den genoplivede Shox-silhuet, når han den 12. september er på banen med sin Nike Sk Shox TL, som han teasede på Instagram i denne uge. Mens overdelen er clean, rettes fokus mod den vilde sål. Så bliver det spændende, om Skepta har skoen på, når han gæster København i november.

Comme des Garçons slipper flere Air Jordans

Der blev hurtigt meldt udsolgt, da Dover Street Market slap Comme des Garçons’ bondageagtige bud på Air Jordan 1 tidligere i år. Nu skulle London-butikken dog få samarbejdets to colorways på hylderne igen. Det sker næste lørdag den 14. september, og det skulle også gælde webshoppen.

Gang i eksperimenterne hos Nike

Det er netop ideen med underlinjen ISPA, at der skal være fokus på eksperimenterne, og det lever de i hvert fald op til med denne hybrid, Air Max 720 ISPA.


Den karakteristiske luftpude blandes med de nubrede detaljer fra React Element-modellerne til et helt igennem futuristisk look. Sneakersnstuff sætter to colorways til salg i morgen til 1.699 kroner.

Mere Nike Air Max

Vi fortsætter i Air Max 720-land, men her er den enorme luftpude i helt andre omgivelser. Det er NFL-stjernen Odell Beckham Jr., der har co-signet det mere stilrene og tidløse bud på silhuetten, som bliver sat til salg i morgen tidlig hos Nike for 1.650 kroner.

Eytys overdriver tendenserne

Det svenske mærke har det med at give sit eget spin på tidens look. Det gør sig også gældende med deres nye Halo-silhuet, der nærmest blander Buffalo’ens platformsål med tidens trail-lyster og tager det hele direkte ind til et rave-party. Eytys har sat tre versioner til salg i deres webshop til 2.900 kroner.

Asics skubber sin Kinsei frem

For to uger siden skrev vi om, hvordan Asics genoplivede sin GEL Kinsei med hælen, der mindede os om Nike Shox. Nu er brandet så klar med et samarbejde med Affix, der netop sætter kulør på 00’er-modellen. Mens der er en del af tidens udendørsæstetik med træksnøresystemet, så er sålen nok stadig en acquired taste. Wood Wood sætter to colorways til salg i morgen til 1.650 kroner.

Adidas laver ny skate-silhuet

Den trækker egentlig på 90’ernes tennissko, men det er altså Liberty Cup er altså Adidas Skateboardings nyeste model. Det ses da også på forstærkningen på skoens yderside og i mellemsålen lige der, hvor utallige ollies hurtigt slider alverdens sko i stykker. Adidas har lanceret modellen i tre colorways, der koster 749 kroner hos Adidas.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stilrent Air Max-samarbejde

90’er-silhuetter behøver ikke kun betyde voluminøse såler og vilde colorways. Det beviser Undefeated med deres kommende Nike-samarbejde, der på skofronten fokuserer på Air Max 90. De har teaset fire versioner i denne uge. De to ovenstående og så to, hvor de røde detaljer er turkis i stedet. Enkeltheden klæder alle fire, så der er noget at vente på. Samarbejdet skulle lande snart, skriver Undefeated.

Anderledes bud på Salomon

Der er noget forfriskende vovet over Boris Bidjan Saberis Salomon-samarbejde. For hvor Palace for eksempel tog den mest oplagte, Speedcross 4-model, så har den tyske designer kastet sig over S/Lab Bamba 2.


Samtidig skaber han overraskende asymmetriske detaljer på pløsen og ankelstøtten, ligesom snørebåndene er pakket ind. Det skaber en flot sko, der ikke bare udnytter Salomons trail-comeback. Den koster 4.214 kroner hos Browns.

Hilsen til basketlegende

Han er blevet kendt som Kanye Wests frisør, men i dag er Ibn Jasper sin helt egen i sneaker-kredse. Faktisk er han der, hvor han nu bruger sin position til at kaste spotlyset videre. Eller i hvert fald vil han sikre sig, at unge i dag kender til basketballlegenden Julius Erving. Derfor har han valgt at opdatere Converses Pro Leather, som Erving spillede i i 70’erne og 80’erne. Jaspers moderniserede bud på silhuetten, der blandt andet har fået en lynlås, kommer i salg den 26. september.

Læs også: Street style: Chart holdt sin store åbningsfest på Charlottenborg Kunsthal

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af