Virgil Abloh designede brudekjolen, da Hailey og Justin Bieber blev gift i sidste uge

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der blev selvfølgelig ikke sparet på noget, da Hailey og Justin Bieber blev gift (for anden gang) sidste mandag. Ud over et hav af kendisvenner på gæstelisten har bruden nu afsløret, hvem der stod bag hendes bryllupskjole. Lidt overraskende var det Virgil Abloh og hans eget mærke Off-White, der løb med æren.

Man kunne ellers forestille sig, at Fru Bieber ville have valgt et mere klassisk, haute couture modehus, men hun gik altså i stedet med et af tidens varmeste navne i modebranchen – især blandt den yngre målgruppe.

Mens Abloh ‘kun’ styrer herresiden hos Louis Vuitton, så laver han jo både herre- og damekollektioner under sit eget mærke Off-White, og det var altså her, han skabte den klassiske havfrue-agtige kjole med en stram off-the-shoulder-overdel og slæb fra knæene og ned. Off-White-dna’et ses på detaljen med ægteskabsløftet på sløret – “Till Death Do Us Part”.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Normalt bruger han citationstegnene semiironisk til at påpege det åbenlyse som snørebånd eller mere metaagtigt som med IKEA-samarbejdet, hvor der står “Wet Grass” på et grønt langhåret tæppe. Kjolen falder nok ind under den første kategori.

»Når Hailey Bieber spørger, om du vil designe en bryllupskjole, er det også et “ja”«, skriver Abloh på Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Det er svært at se på den færdige kjole, men ifølge den skitse, som Abloh har delt på Instagram, ser det ud, som om den hvide blondekjole også er broderet Off-Whites logo-X’er.

Læs også: Hele Virgil Ablohs IKEA-samarbejde kommer endelig til salg – også i fem danske butikker

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af