Youtuber crashede catwalken til Chanel-show – Gigi Hadid pustede sig op

Youtuber crashede catwalken til Chanel-show – Gigi Hadid pustede sig op
Gigi Hadid under Chanel-showet. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Man fucker ikke med Gigi Hadid. Det viste modellen allerede for tre år siden, da hun tævede løs på en mand, der forsøgte at slæbe af sted med hende under modeugen i Milano. I går pustede hun sig så op, da det lykkedes en fransk youtuber at indtage catwalken og gå finalerunden med modellerne til Chanels SS20-show i Paris.

Hadid synes tydeligvis ikke, at det var specielt morsomt og fik presset Marie s’Infiltre, som youtuberen kalder sig, ned fra catwalken, der lignede franske tagrygge. Der havde den indtrængende dog gået det meste af finalerunden.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er stadig uvist, hvorfor den franske youtuber gjorde det, men meget tyder på, at det blot handler om at skabe opmærksomhed omkring sig selv og et opkommende show, hun laver i Paris. Hendes Youtube-kanal, der har 229.000 abonnenter, indeholder et hav af humorvideoer, hvor Marie Benoliel, som er hendes borgerlige navn, scammer folk og ja, infiltrerer (som hendes Youtube-navn afslører) events – og det er åbenbart også det, som hendes kommende live-show i Paris tager udgangspunkt i.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste uge lavede hun åbenbart samme nummer under det franske lingerimærke Etams show, uden at det dog skabte helt samme opmærksomhed som hendes stunt i går.

Mens hun har skabt overskrifter verden over, så har både Chanel og Gigi Hadid valgt at ignorere hende og hendes happening, hvilket nok giver god mening.

Læs også: Gigi Hadid langer ud efter paparazzi efter et søgsmål

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af