Kesi sælger fejltrykt merchandise – giver pengene til velgørenhed

Kesi sælger fejltrykt merchandise – giver pengene til velgørenhed
Kesi.

I går skrev Kesi i sin Instagram Story og spurgte sine fans om hjælp. Han havde åbenbart fået en sending merchandise-t-shirt med et fejltryk, og nu overvejede han at give dem væk.

Det var ikke den blurede version af hans genkendelige ansigtsomrids – der eftersigende er en gammel version af ham selv (og som han også har en guldkæde af) – som den var gal med, fortalte han, men derimod placeringen.

I dag har Kesi så valgt at tage sagen i egen hånd. I stedet for at give trøjerne til folk, der har brug for dem, har han nemlig valgt at sætte dem til salg og så give alle pengene fra salget til velgørenhed.

»Der har været en meget sindssyg respons. Folk synes, de var fede«, fortæller Kesi i sin Instagram Story.

Der er tale om en sort og en hvid version med det grønne ansigtstryk på. De koster 200 kroner stykket. Pengene går til ViomisAID, der ifølge deres eget website er unge danske muslimer, der leverer nødhjælp fra Danmark til udsatte områder siden 2009.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af