Fra ‘Animal Crossing’ til MS Paint: Viral dille hitter med nyt udseende til din iPhone

Fra ‘Animal Crossing’ til MS Paint: Viral dille hitter med nyt udseende til din iPhone
Foto: Apple.

Hvis der er en ting, man altid har kunne være sikker på med Apples iPhone, er det, at skærmens udseende – altså ikoner, opsætning og funktioner – aldrig ændrer sig.

Hvor man med Android-telefoner har haft stor frihed i at ændre udseendet med sine egne ikoner og såkaldte widgets, har iPhone siddet fat i »if it ain’t broke, don’t fix it«-devisen.

Nu bliver der dog løsnet lidt op, for med iOS 14, der officielt blev lanceret i sidste uge, kan man lave sine helt egne ikoner og tilføje widgets – og den mulighed har folk kastet sig frådende over.

Hvor nogle af resultaterne virkelig taler ind i det æstetiske look for en iPhone (som ovenfor), er der naturligvis også folk, der har grebet muligheden for at gå lidt amok.

Det er ikke altid pænt, men hvem har ikke drømt om en iPhone, hvor alle ikonerne er tegnet i MS Paint-stil? Indrøm det bare, der er et eller andet ved det setup, der bare virker.

Er du vild med ‘Animal Crossing’, kan du i øvrigt skabe din helt egen Nook-telefon nu. Ikonerne til dette kan du hente gratis her.

Føler du dig inspireret til at ændre din iPhones udseende, kan du finde hjælp på TikTok eller Instagram, hvor folk deler guides.

Et godt sted at starte er at downloade appen Widgetsmith, som en lang række brugere benytter sig af. Appen koster 17 kr. om måneden eller 169 kr. for et helt år.

Vær dog opmærksom på, at hvis du henter Widgetsmith, vil din NemID-app muligvis ikke fungere korrekt. Flere brugere rapporterer i øjeblikket problemer med appen.

Dette skyldes, at Widgetsmith skal have adgang til telefonens styresystem for at ændre udseendet, hvilket får iOS til at registrere kompromitteret adgang til apps med personlige oplysninger som netop NemID.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af