Så længe skal du vente på Sonys største spil til PlayStation 5

Så længe skal du vente på Sonys største spil til PlayStation 5
'Horizon Forbidden West'. (Foto: PlayStation)

Når PlayStation 5 lander i Danmark i næste uge, bliver det med et noget magert line-up af eksklusive spil.

‘Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’ og et remake af ‘Demon’s Souls’ er de eneste eksklusive spil til konsollen – og selv det er faktisk ikke helt sandt, for Spider-Man svinger også forbi PlayStation 4.

Nu har PlayStation dog præciseret i en ny video, hvornår vi kan forvente nye udspil i populære serie som ‘Gran Turismo’, ‘Horizon’ og ‘Ratchet & Clank.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Helt faste udgivelsesdatoer får vi ikke endnu, men PlayStation kan i det mindste annoncere, at ‘Gran Turismo 7’, ‘Ratchet & Clank: Rift Apart’ og ‘Returnal’ udkommer til PlayStation 5 i første halvdel af 2021.

Til gengæld må vi vente lidt længere på ‘Horizon Forbidden West’, der vel nok er et af de mest ventede udspil til den nye konsol. Spillet, som også udkommer til PlayStation 4, står nu til at lande i andel halvdel af 2021.

Det afslører en meget lille tekst i videoen, som du hurtigt kan gå glip af, hvis du ikke er opmærksom. Og det er altså værd at være opmærksom på, for der står også, at lanceringsperioderne er »forventede«. De er altså ikke 100% sikre endnu.

PlayStation 5 lanceres i Danmark den 19. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af