Firmaet bag ‘The Witcher 3’ og ‘Cyberpunk 2077’ er blevet hacket – trues med datalæk

Firmaet bag ‘The Witcher 3’ og ‘Cyberpunk 2077’ er blevet hacket – trues med datalæk
'The Witcher 3: Wild Hunt'. (Foto: CD Projekt)

Man fristes til at sige, at det bare bliver værre og værre for CD Projekt, udviklerne bag ‘Cyberpunk 2077’ og ‘The Witcher’-serien.

Først floppede de voldsomt med en kritisabel lancering af ‘Cyberpunk 2077’, og nu er de blevet hacket, men nægter at betale løsepenge til hackerne. Det afslører de selv på Twitter.

Hackerne hævder at have fået adgang til spilfirmaets kildekoder for ‘Cyberpunk 2077’, ‘The Witcher 3’, ‘Gwent’ og en ikke-udgivet udgave af ‘The Witcher 3’.

Derudover skulle de efter sigende også have fået fingre i interne og juridiske dokumenter fra firmaets HR-afdeling og administration.

Hackerne truer med at »sælge eller lække« kildekoderne og dokumenterne online i en digital note, der mest af alt lyder som hævn for CD Projekts opførsel siden ‘Cyberpunk 2077’-lanceringen.

På trods af truslerne har CD Projekt valgt at gå offentligt med truslerne. Her understreger de samtidig, at de er i gang med at genskabe deres data fra backups, selvom deres servere blev krypteret som en del af angrebet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af