YouTube-stjerne gør comeback efter sexting-skandale med mindreårige

YouTube-stjerne gør comeback efter sexting-skandale med mindreårige
James Charles. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Efter tre måneder i hi er James Charles vendt tilbage på YouTube med en ny video, efter han blev anklaget for at sende upassende beskeder til mindreårige.

I en ny video kaldt ‘An Open Conversation’ fortæller Charles, hvordan han har brugt de sidste måneder til at arbejde på sig selv.

»Dette har af flere årsager været den mest bratte opvågning nogensinde i mit liv, og det er uden tvivl det mest pinlige, der nogensinde er sket for mig«, siger Charles blandt andet i videoen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

James Charles trak sig fra YouTube i april, efter han uploadede videoen ‘holding myself accountable’. Videoen kom i kølvandet på anklager om upassende sexting med mindreårige drenge.

I videoen indrømmede Charles, at han havde haft »uforsvarlige« samtaler med to drenge. Han hævdede dog også, at drengene havde løjet om deres alder.

Videoen er senere hen blevet slettet, og Charles kommenterer i den nye video på kritik om, at den første undskyldning virkede utroværdig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af