Vent, står Snoop Dogg bag populær kryptokunst-konto?

Vent, står Snoop Dogg bag populær kryptokunst-konto?
Snoop Dogg. (Foto: Steve Jennings/Getty Images for TechCrunch)

Snoop Dogg er tilsyneladende bagmanden blandt en populær konto på Twitter, der under pseudonymet Cozomo de’ Medici skriver løst og fast om alt muligt fra den store kryptokunst-verden.

Det afslørede rapperen selv i et tweet, hvor han løftede sløret for den hidtil anonyme bruger på Twitter, der også gør sig i salg og køb af NTF’er – altså digital kryptokunst.

Kontoen blev oprettet i august og har siden da formået at nå knap 30.000 følgere med sine tweets, der rammer NFT-jargonen temmelig godt på platformen.

Cozomo de’ Medici har i flere dage skrevet om at doxe sig selv – det vil sige at afsløre sin sande identitet – ved at tweete fra sin personlige konto, og det er altså det, som Snoop Dogg nu har gjort.

Men som The Verge nævner, virker sagen altså lidt suspekt. For er rapperen reel nok, eller er han blot hoppet med på det hele som en joke, hvor han prøver at forvirre folk med sit tweet?

En interessant ledetråd er dog, at Medici-kontoen kort efter afsløringen købte en hash-relateret NFT baseret på det poplære NyanCat-meme, der i dette tilfælde har fået en joint i munden.

Selvsamme billede er nu Snoop Doggs profilbillede på Twitter. Men det kan selvfølgelig være, at det bare er endnu et røgslør.

Det rejser også et helt andet spørgsmål: For hvis Snoop Dogg faktisk står bag Cozomo de’ Medici, er det så af ren interesse, eller er det nærmere et PR-stunt, som vi stadig ikke har set kulminationen på?

Så mange spørgsmål, så få svar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af