Bare rolig, PlayStation-fans: I får tre ‘Call of Duty’-spil mere – men fremtiden ser stadig dyster ud

Bare rolig, PlayStation-fans: I får tre ‘Call of Duty’-spil mere – men fremtiden ser stadig dyster ud
'Call of Duty: Vanguard'. (Foto: PR)

Der har været en del snak om fremtiden for ‘Call of Duty’, efter Microsoft i sidste uge annoncerede, at de opkøbte spilseriens moderselskab Activision Blizzard og dermed rettighederne til skydespillet.

For kan Microsoft finde på at gøre serien eksklusiv til PC og Xbox og dermed lukke ned for fans på PlayStation? Umiddelbart var svaret nej, men det var så kryptisk og luftigt et svar, at det faktisk begynder at lugte mere af et ja.

Derfor er det en glædelig nyhed, at Activision efter sigende vil udgive mindst tre nye ‘Call of Duty’-spil til Sonys konsol. Det skriver Bloomberg.

Activision har nemlig forpligtet sig kontraktuelt til trioen af lanceringer, inden opkøbet blev sat i stand, og da det er en juridisk bindende aftale, kan de – eller Microsoft – ikke komme ud af den, om de ønsker det eller ej.

De tre spil er et nyt ‘Modern Warfare’ fra Infinity Ward, som udkommer til efteråret, samt endnu et ‘Call of Duty’-kapitel fra Treyarch. Derudover er der også planer om en opdateret udgave af det gratis ‘Call of Duty: Warzone’.

Der er dog skår i glæden, for de tre spil strækker sig formentlig kun over den periode, hvor Microsoft skal færdiggøre opkøbet af Activision Blizzard.

Handlen forventes afsluttet senest den 30. juni 2023, og det kan altså være i løbet af efteråret 2023, at vi ser det sidste ‘Call of Duty’ på PlayStation.

Et alternativ er, at Microsoft slet og ret beholder serien på konkurrentens konsol, men derimod låser ekstra indhold og sæsonpas til PC og Xbox.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af