Madonnas fans er ikke tilfredse med stjernens nye NFT

Madonnas fans er ikke tilfredse med stjernens nye NFT
Madonna. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Man kan åbenbart ikke være en af verdens største stjerner uden at erhverve sig en NFT fra de såkaldte Bored Ape Yacht Club.

Først skaffede stjerner som Justin Bieber og Paris Hilton sig adgang til den eksklusive klub, og nu melder Madonna så sin ankomst.

Popdronningen afslørede sin helt eget abe på Instagram med kommentaren »Jeg er endelig blevet en del af metaverset«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis vi lige ser bort fra, at Madonna teknisk set ikke er en del af metaverset, blot fordi hun har købt en NFT, så er hendes seneste erhvervelse ikke faldet i god jord hos hendes fans.

Således opfordrer adskillige brugere hende til at slette opslaget, imens andre ikke holder tilbage med kommentarer som »Jeg lader som om, jeg aldrig så det her« og »Stop med at ødelægge din arv, kvinde«.

En helt tredje spørger: »Hvor meget er du blevet betalt for at lægge dette op, queen?« Spørgsmålet rammer et ømt, men relevant, punkt.

Bored Ape Yacht Club og firmaet MoonPay, som Madonna har tagget i opslaget, har begge været under kritik tidligere på året for skjult reklame.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De seneste par uger har budt på et par svipsere fra Madonna (eller måske nærmere hendes hold) på de sociale medier, hvor hun ellers gør sig ganske imponerende med konstante opslag og videoer.

På TikTok har hendes hit ‘Frozen’ fået sig en mindre renæssance, hvilket førte til et remix af sangen med Madonna, Sickick og Fireboy DLM.

Men da hun teasede den på selvsamme platform tidligere i marts, lå der er en helt anden sang ind over videoen, nemlig Gillian Hills’ ‘Zou Bisou Bisou’.

Selvom det var ganske utilsigtet, ligger videoen stadig online, hvilket blot understreger, at det trods alt var en af de sjovere fejl, der bydes velkommen med åbne arme af de mange fans.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af