Nu får Nintendo endnu en gang spillere til at smadre deres fjernsyn med flyvende controllers

Nu får Nintendo endnu en gang spillere til at smadre deres fjernsyn med flyvende controllers
'Nintendo Switch Sports'. (Foto: PR)

Med lanceringen af ‘Switch Sports’ har Nintendo ufrivilligt genoplivet en særdeles træls tendens.

Det nye spil, som udkom i fredags, er en opdatering af Wii-klassikeren ‘Wii Sports’, hvor konsollen registrerer ens bevægelser, imens man spiller bowling, tennis og andre konkurrenceprægede former for sport.

Men selvom indholdet er blevet moderniseret i den nye udgave, byder spillet stadig på en farlig konsekvens, hvis man ikke holder godt fat i sin controller.

Det måtte streameren 63man sande, da hans Joy-Con (controlleren til Nintendo Switch) under en tenniskamp fløj ud af hånden og direkte ind i hans tv.

Det er langt fra første gang, at en Nintendo-controller smadrer en skærm, for imens det oprindelige ‘Wii Sports’ blev et kæmpe fænomen med mere end 80 millioner solgte eksemplarer, blev det også ikonisk for de flyvende controllers.

De var ellers udstyrede med remmer, så man kunne spænde dem fast til ens håndled netop for at undgå uheld af denne slags. Samtidig var der tydelige advarsler i spillet, hvor der blev gjort opmærksom på den potentielle fare.

Faktisk gik det så vidt, at – som VGC skriver – Nintendo opdaterede remmerne til tykkere udgaver, der skulle afhjælpe det voksende problem.

Men det er altså ikke alle, der har lært deres lektie, for på Reddit er der nu begyndt at dukke videoer op med folk, der livestreamer ‘Switch Sports’, hvor uheldet endnu en gang er ude.

Streameren NorthernLion kunne således også pludselig opleve sin controller ryge ud af hånden og op i luften. Han slap dog med skrækken, da der ikke skete skade på ham selv eller hans omgivelser.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af