Snart behøver du ikke en Xbox for at streame Microsofts største spil direkte til dit tv

Snart behøver du ikke en Xbox for at streame Microsofts største spil direkte til dit tv
Xbox Series S og X. (Foto: Microsoft)

Hvis du sukker efter de største Xbox-spil, men kun sidder med en PlayStation, er der måske håb for fremtiden.

Ifølge Venture Beat vil Microsoft inden længe annoncere en enhed, der skal lanceres inden for det næste år, som lader dig streame Xbox-spil direkte til dit fjernsyn via deres cloud-service.

Dermed vil det ikke være nødvendigt at købe en konsol til flere tusinde kroner, da du kan nøjes med til at tilslutte streamingenheden, der i udseende sammenlignes med Amazon First Stick – et lille USB stick, som sættes i tv’et og derefter styres med en fjernbetjening a la den, man ser til Apple TV.

Samtidig skulle der også komme en app til Samsung-fjernsyn, så man kan streame direkte til fjernsynet uden behov for selve enheden.

Microsoft har hverken be- eller afkræftet sagen, så der er på nuværende tidspunkt udelukkende tale om et rygte, men der er faktisk god grund til at sætte forhåbningerne op.

Xbox-giganten har nemlig store planer for netop deres cloud streaming, der forbinder hele deres økosystem, hvor spillerne kan streame til ikke kun konsoller, men også PC.

Her er stopklodsen dog indgangsprisen, som ligger forholdsvist højst, uanset om man vælger en PC eller en Xbox, så et billigere produkt ville passe perfekt ind i deres line-up.

Microsoft afholder den 12. juni en showcase i samarbejde med Bethesda, hvor de forventes at vise nyt fra deres kommende spil i både 2022 og 2023 – men der kan altså også gemme sig en støre afsløring i form af streamingenheden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af