Chris Pratt er havnet i ny kontrovers online efter opslag om ‘woke kritikere’

Chris Pratt er havnet i ny kontrovers online efter opslag om ‘woke kritikere’
Chris Pratt. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Chris Pratt vader nærmest fra den ene kontrovers til den anden online, og nu er den gal igen.

Skuespilleren lagde en story op på Instagram med et billede af en artikel fra det britiske tabloidmedie Daily Mail, der revser »woke kritikere«.

Overskriften refererer til, hvordan Pratts serie ‘The Terminal List’ har fået hug af anmelderne, men tilsyneladende er et hit hos fans og hos Amazon, hvor den er strøget direkte ind på toppen som tjenestens mest streamede serie i øjeblikket.

Opslaget har skabt en mindre shitstorm online, hvor Marvel-stjernen nu anklages for at videbringe – og dermed også anerkende – højrefløjsretorik på sociale medier, omend det ikke er Pratts egne ord.

Selvom Pratt ikke nødvendigvis har haft den hensigt, så stiger hans stjerne ganske hurtigt hos flere medier og personligheder som Fox News, Breitbart News og Sean Hannity.

De har set deres snit til at fremhæve sagen som en sejr mod det at være woke.

Pratt har en historik med problematiske opslag på sociale medier, der ofte bliver forsvaret af hans kollegaer, men har givet ham et ry online som ‘den mest forhadte Chris i Hollywood’.

Det skyldes ikke mindst hans ageren på de politiske og religiøse fronter. Her tilhører han angiveligt den mere konservative fløj, hvilket har affødt anklager om blandt andet homofobi.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af