Nyt ‘South Park’-spil teases med klassisk prut-lyd

Nyt ‘South Park’-spil teases med klassisk prut-lyd
'South Park'.

Spilfirmaet THQ Nordic har teaset et nyt ‘South Park’-spil med et kort lydklip fra den oprindelige serie, som fans vil genkende som Stans far, der er i gang med en voldsom omgang afføring.

Det nye spil blev oprindeligt annonceret sidste år af skaberne Trey Parker og Matt Stone, der afslørede, at de var i gang med det nye projekt hos deres eget studie, skriver VGC.

Der er altså ikke tale om den store overraskelse, men derimod en velkommen bekræftelse af, at spillet stadig er undervejs.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er, trods lyd-forsmagen, ikke nogle detaljer ude om det kommende spil, og det vides derfor heller ikke, hvad vi kan forvente.

Det betegnes som et 3D-spil, hvilket kan betyde lidt af hvert, så indtil vi får en decideret trailer, kan vi altså kun gisne om, hvad der er i vente.

Der er dog formentlig noget at glæde sig til, hvis vi skal gå efter de tidligere spil baseret på serien, ‘The Stick of Truth’ og ‘The Fractured but Whole’, som udkom i henholdsvis 2014 og 2017.

Begge spil, der dog ikke var udviklet internt hos Stone og Parker, blev hits blandt både anmeldere og fans, hvor de blev modtaget til store roser.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af