Publikum revser Johnny Depps optræden ved MTV Video Music Awards: »Det hele var optaget på forhånd, og de tilføjede bifaldet«

Publikum revser Johnny Depps optræden ved MTV Video Music Awards: »Det hele var optaget på forhånd, og de tilføjede bifaldet«
Johnny Depps hoved til MTV VMA. (Foto: MTV VMA 22/Getty Images)

Skal man tro brugere på sociale medier, som deltog ved søndagens MTV Video Music Awards, var Johnny Depps gæsteoptræden optaget på forhånd, ligesom det bragende bifald var blevet redigeret ind efterfølgende.

Ifølge flere personer vidste de slet ikke, at Depp var en del af showet, da hans segment – hvor hans hoved digitalt figurerede på en astronaut – blev klippet ind i udsendelsen og dermed kun set af de folk, der ikke var til stede, men derimod så selve udsendelsen.

»Han dukkede slet ikke op foran publikum. Det hele var optaget på forhånd, og de tilføjede bifaldet. MTV vidste, at vi ikke ville acceptere ham«, lyder det i en af de mange kommentarer på Twitter.

Da de første kritiske røster dukkede op online, meldte flere profiler sig i kommentarerne med lignende meldinger.

»Vi vidste slet ikke, at de lavede segmentet, så hvis der var et bifald, har de bare sat det ind over«, skriver en fra publikum.

En anden skriver, at hun slet ikke vidste, hvad der var sket, før hun så nyheden om Depps optræden på Twitter.

Imens det ikke er kontroversielt at optage optrædener a la denne på forhånd, især med større stjerner som Depp, bunder skandalen denne gang i, hvorvidt MTV har udnyttet den betændte sag mellem skuespilleren og hans ekskone Amber Heard.

Ifølge kritikere skulle de i alt tre klip med Depp være en del af planen for at redde seertallene for VMA-showet, der har lidt under manglende popularitet.

Flere brugere påpeger samtidig, at MTV udmærket vidste, hvad de havde gang i og netop valgte ikke at Depp til stede live under showet, da han formentlig ville blive mødt af en pibekoncert.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af