Johnny Depp i surprise-optræden til MTV Video Music Awards: »Jeg havde brug for arbejdet«

Johnny Depp i surprise-optræden til MTV Video Music Awards: »Jeg havde brug for arbejdet«
Johnny Depps hoved til MTV VMA. (Foto: MTV VMA 22/Getty Images)

Nattens MTV Video Music Awards bød på masser af optrædener, priser i stride strømme og åbenbart også en … surprise-optræden fra Johnny Depp?

Depp var ikke fysisk på scenen, men hans ansigt blev digitalt projekteret ind på en svævende udgave af The Moon Person; MTV-maskotten, som statuetterne til MTV Video Music Awards forestiller.

Depps ansigt og stemme dukkede op flere gange under showet, blandt andet i starten hvor han sagde: »Hey, ved du hvad, jeg havde brug for arbejdet«.

Den aparte optræden sker tre måneder efter, Johnny Depp trak sig sejrrigt ud af forårets omdiskuterede retssag mod ekshustruen Amber Heard.

»I skal bare vide, at jeg er ledig til fødselsdage, bar mitzvahs, bat mitzvahs, bryllupper, begravelser, hvad som helst du har brug for … hvad som helst. Oh, jeg er også tandlæge«, lød det senere i showet fra det svævende Johnny Depp-ansigt – øjensynligt en joke omkring hans problemer med at få arbejde i kølvandet på retssagen.

Depp har dog gang i lidt af hvert for tiden.

Han er i gang med optagelserne til det franske historiske drama ‘Jeanne Du Barry’, hvori Depp spiller kong Louis XV, og så forbereder han sig også på at instruere sin første film i 25 år.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af