Er Madonna lige sprunget ud på TikTok?

Er Madonna lige sprunget ud på TikTok?
Madonna. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Det kunne tyde på, at Madonna er sprunget ud som homoseksuel på TikTok.

Fans på det sociale medie er overbeviste om, at stjernen slog sin seksualitet fast i en ny video, der da heller ikke ligefrem skjuler budskabet.

I klippet, som inkluderer teksten »Hvis jeg misser, er jeg homoseksuel«, står Madonna med et par trusser, som hun krøller sammen, inden hun kaster dem mod en skraldespand og naturligvis rammer ved siden.

Seancen slutter af med et nonchalant skuldertræk, der kunne indikere, at enten er det ikke en stor nyhed i selv, hvis hun er queer, eller også, at hun ikke er det, men at det også ville lige meget, hvis hun var det.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvor meget man skal lægge i videoen er dog uklart, for Madonna har trods alt været et queer-ikon i flere årtier, ligesom hun har en tendens til at snave med yngre popstjerner som Britney Spears og Nicki Minaj.

Samtidig har hun, som Paper bemærker, tidligere antydet, at hun er en smule biseksuel, hvilket måske blot er resultatet af en generelt flydende seksualitet, der hverken vil eller bør komme som den store overraskelse.

Hun har i hvert fald en tendens til at være ekstremt sexpositiv på netop TikTok, hvor hun gør, som det passer hende – om det er så for at promovere remixes af hittet ‘Frozen’ eller smide med trusser for at forvirre sin fanbase.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af