Fans sviner atter Chris Pratt som Mario og stiller spørgsmål ved en meget flad numse

Fans sviner atter Chris Pratt som Mario og stiller spørgsmål ved en meget flad numse
Chris Pratt. (Foto: Jesse Grant/Getty Images)

Det faldt ikke i god jord, da Chris Pratt sidste år blev annonceret som stemmen bag Nintendo-ikonet Mario i filmatiseringen af ‘Super Mario’.

Siden afsløringen har skuespilleren været et omstridt hadeobjekt for de mest loyale fans, og det er ikke blevet bedre i denne uge, efter Nintendo teasede en trailer for filmen, som efter planen lander torsdag.

For imens folk glæder sig til at se, hvad filmen har at byde på, så er Pratts stemme allerede i gang med at dele sociale medier igen, igen.

»Plakaten gør mig optimistisk, men så kom jeg i tanke om, at Chris Pratts stemme kommer ud af ham«, skriver en bruger på Twitter.

En anden skriver: »Det ser fænomenalt ud, og så skal vi høre Chris Pratts stemme som Mario« efterfulgt af en grædende emoji.

Der spekuleres desuden ganske ironisk i, at hypen omkring traileren efterhånden er så enorm, at internettet simpelthen imploderer, når Chris Pratt for første gang taler som Mario.

Trods kritikken er der faktisk ingen, der har selv den mindste idé om, hvordan Pratt egentlig lyder som den hoppende vvs’er.

For selvom han tidligere har teaset lidt på Instagram, har han ikke løftet sløret for den præcise stemme, som bruges i filmen.

Som om kontroversen omkring Chris Pratts stemme ikke er nok, har hans udgave af Mario også mødt en helt anden kritik, nemlig af figurens flade numse.

For imens Nintendos teaser af den kommende trailer endnu en gang satte kog i diskussionerne online, startede det også en debat om, hvordan Marios numse kan se så flad ud, når han ellers bruger størstedelen af sin tid på at hoppe og løbe rundt.

Filmatiseringen af ‘Super Mario’ får premiere i foråret 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af