Ben Stiller laver familieterapi for John Travolta og LeBron James i komisk ‘God of War’-video

Ben Stiller laver familieterapi for John Travolta og LeBron James i komisk ‘God of War’-video
Ben Stiller som Kratos. (Foto: PlayStation/YouTube)

PlayStation er ved at skrue godt op for PR-maskinen inden udgivelsen af det længe ventede ‘God of War Ragnarök’, der udkommer i næste uge.

Et af de sjovere indslag er nu landet med Ben Stiller i topform og Kratos-inspireret udklædning, hvor han står i front for en omgang familieterapi med John Travolta og LeBron James samt deres respektive børn.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Videoen spiller på forholdet mellem Kratos og Atreus, de to hovedpersoner i ‘God of War’-efterfølgeren, hvor far og søn skal afværge ragnarok, men også pleje deres indbyrdes (og til tider anstrengte) relation.

Og det er netop dette forhold, som Stiller prøver at hente inspiration fra for at skabe en bedre dynamik mellem forældre og børn, hvor hans egen søn spydigt kommenterer fra sidelinjen, imens Travoltas datter og James’ søn himler med øjnene.

‘God of War Ragnarök’ udkommer til PlayStation 4 og 5 den 9. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af