EA spår vinderen af VM med ‘FIFA 23’, og der er ikke godt nyt for Danmark

EA spår vinderen af VM med ‘FIFA 23’, og der er ikke godt nyt for Danmark
Kai Havertz i 'FIFA 23'. (Foto: PR)

Skal man tro EA Sports, så hiver Lionel Messi og resten af Argentina VM-trofæet med hjem efter årets udskældte turnering i Qatar.

Vanen tro har ‘FIFA’-udvikleren simuleret verdensmesterskabet, og her står det sydamerikanske land til at slå deres rivaler fra Brasilien i en, desværre, noget kedelig kamp med cifrene 1-0.

For at komme dertil slår argentinerne Frankrig i semifinalerne, hvorefter Lionel Messi modtager den hæderfulde Golden Boot for otte mål i syv kampe. Han tildeles desuden Golden Ball-prisen for turneringens bedste spiller efter en »kaptajn-værdig indsats«.

Normalt vil man nok ikke lægge så meget i sådan en spådom, men der er bare lige den detalje, at EA faktisk har ramt plet tre gange i streg.

I 2010 simulerede de en VM-sejr til Spanien, hvilket viste sig at være korrekt. Det samme gjorde sig gældende i 2014, hvor Tyskland blev udråbt som vinder, og i 2018, hvor Frankrig vandt.

Til gengæld er der trist nyt for danske fans, for det lader ikke til, at vores landshold går en stor turnering i møde.

Således går de tilsyneladende ikke videre fra gruppespillet, og skal man skal tro listen over turneringens mest scorende spillere, vil ingen dansk spiller sparke bolden i mål mere end to gange.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af