Her er nogle af de sjoveste memes fra Twitters undergang

Her er nogle af de sjoveste memes fra Twitters undergang
Elon Musk. (Foto: Pool/Getty Images)

Skulle du være i tvivl om, hvordan det står til hos Twitter, skal du bare gå ind på platformens mest trendende emner.

Her ligger hashtagget #RIPTwitter i toppen efter det seneste døgns tid, hvor Elon Musks kaos lader til at have overbevist de fleste brugere om, at det sociale medie er ved at gå nedenom og hjem.

Netop verdens rigeste mand er ikke overraskende det foretrukne mål for de mange opslag med videoer og memes, der udstiller ham som årsagen til Twitters forfald.

Faktisk gik det så vidt, at en anonym person projekterede skældsord rettet mod Musk op på Twitters kontor i San Francisco, efter det torsdag aften pludselig blev lukket ned.

Her blev den nye ejer blandt andet kaldt »konkurs-baby«, »apartheid-profitmager« og »diktator-røvslikker«.

Men tilbage til #RIPTwitter, for hashtagget flyder over med rørstrømske, sentimentale og ganske oprigtig tristhed over, at platformen ser ud til at synke.

Og netop synke-metaforen bliver ivrigt brugt med Twitter som en digital udgave af Titanic, der er ved knække midtover efter et sammenstød med Musk-isbjerget.

Andre tager tykt pis på situationen og bruger den nu til at poste memes fra ‘Breaking Bad’ og ‘American Psycho’, hvilket egentlig passer meget godt sammen med nedsmeltning-stemningen.

Selvom Twitter længe har været kritiseret for at være et indspist sted for politikere og journalister, så er der ingen tvivl om, at det alligevel gør lidt ondt at være vidne til lidt af en epoke, der nu slutter.

Som en bruger skriver: »En æra er forbi«.

Det vides endnu ikke, om Twitter overhovedet lukker og slukker, for de fleste frygter lige nu et kollaps på grund af Elon Musks massive fyringer, der efter sigende har fået den tekniske del af platformen til at vakle.

Men som Nik & Jay engang sagde: »Lev mens du gør, tweet mens du tør det« – for i morgen kan det hele være væk.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af