PlayStation sætter dato og pris på PS VR2

PlayStation sætter dato og pris på PS VR2
PS VR2. (Foto: PlayStation)

PlayStation har annonceret, at deres bud på næste generations virtual reality står klar i butikkerne fra februar næste år.

Annonceringen er netop faldet på deres blog, hvor de skriver, at PS VR2 rammer markedet den 22. februar til en pris på 600 euro, hvilket svarer til knap 4.500 kroner (den danske pris er endnu ikke bekræftet).

Ud over selve VR-headsettet inkluderer pakken to controllers og et sæt stereo-hovedtelefoner. En separat holder kan tilkøbes, hvor PS VR2 kan stå til opladning.

Vil du have muligheden for at hoppe direkte ind i et spil lige efter dit køb, kan du købe et bundle, hvor ‘Horizon Call of the Mountain’ følger med. I så fald bliver prisen 650 euro, hvilket er cirka 4800 kroner.

PlayStation skriver desuden, at de forventer, at der er mere end 20 spil klar på selve lanceringsdagen, men nævner ikke specifikke titler endnu.

For os danskere bliver det i ikke muligt at forudbestille PS VR2 via PlayStation officielle butik. Det skal derimod ske direkte hos en lokal forhandler, hvor der åbnes for forudbestillinger den 15. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af