‘Wednesday’ giver viralt comeback til Lady Gaga-sang

‘Wednesday’ giver viralt comeback til Lady Gaga-sang
Jenna Ortega i 'Wednesday'. (Foto: Netflix)

Det er ikke kun på Netflix, at ‘Wednesday’ hitter – serien har også indtaget TikTok med dansetrin fra hovedrolleindehaver Jenna Ortega.

Det sker i følgeskab med en TikTok-værdig udgave af Lady Gagas ‘Bloody Mary’, som har fået en gevaldig renæssance, og det er på trods af, at sangen slet ikke er at finde i selve serien.

Faktisk skyldes den virale status lige nu delvist en ganske famøs scene fra ‘Wednesday’, hvor Jenna Ortega laver nogle efterhånden lige så virale dansetrin, men til en helt anden sang, nemlig ‘Goo Goo Muck’ af The Cramps.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Af en eller anden grund er koreografien fra denne scene blevet kombineret med et remix af ‘Bloody Mary’, og det er altså denne lydbid, som nu holder TikTok i et jerngreb.

Og når man kender TikTok, ved man, at alt bliver remixet, hvilket vil sige, at vi nu ikke kun har Jenna Ortega som Wednesday Addams, der danser til Lady Gaga, men også en masse brugere, der prøver at kopiere dansen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@heyitsbessma

This is how i’m gonna dance at every party from now on #wednesday #wednesdayaddams

♬ original sound – main account got banned

Lady Gaga har naturligvis taget imod trenden med åbne arme på Twitter.

Hos Spotify har der ligeledes været en kreativ type, som er blevet grebet af øjeblikkets hype.

Går du ind for at høre Lady Gagas udgave af ‘Bloody Mary’, vil du nu blive mødt af videoen med netop Jenna Ortega, hvor hun som Wednesday danser til sangen.

Det er dog ikke alle, der er helt så glade for ‘Bloody Mary’s nyfundne popularitet. Kristne tiktokere er tilsyneladende i oprør over sangens og dens tekster, som åbenbart ikke flugter med de konservative værdier.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af