Spilgiganter vrager sommerens ikoniske spilfest

Spilgiganter vrager sommerens ikoniske spilfest
PlayStation 5. (Foto: PlayStation)

Nintendo, Sony og Microsoft har alle takket nej til at deltage ved spilkonferencen E3, der løber af stablen til sommer.

De tre spilgiganter har tilsyneladende endegyldigt smækket med døren til begivenheden, som gennem de seneste årtier ellers har været et fikspunkt for spilbranchens helt store overraskelser og annonceringer, skriver IGN.

Det ændrede sig dog med coronavirus, der i første gang fik E3 til at lukke midlertidigt ned, hvorefter de tre begyndte at lave deres egne livestreams rettet direkte mod fans.

Det koncept blev så stor en succes, at både Xbox, Nintendo og Sony har videreført den tradition de seneste år, og det får nu konsekvenser for E3, som ellers stod overfor et stort comeback efter fire år i ufrivillig dvale.

Selvom trekløveret ikke deltager, kører E3 dog stadig videre med planer om at lave en fysisk konference, hvor spilfirmaer kan fremvise deres kommende titler, men det bliver altså uden deltagelse fra branchens tre vigtigste konsolproducenter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af