Årets ‘Call of Duty’ bliver en fortsættelse til ‘Modern Warfare II’ – der er bare et lille men

Årets ‘Call of Duty’ bliver en fortsættelse til ‘Modern Warfare II’ – der er bare et lille men
'Call of Duty: Modern Warfare 2'. (Foto: PR)

Hvis du synes, at ‘Call of Duty Modern Warfare II’ var helt fremragende, er der godt nyt.

Dette års udgivelse i den populære skydespil-serie bliver tilsyneladende en fortsættelse af sidste års udspil, skriver Bloomberg.

Du skal dog ikke juble for meget endnu, for der er ikke tale om en komplet og selvstændig efterfølger med titlen ‘Call of Duty Modern Warfare III’ – i hvert fald ikke hvis man skal tro Bloombergs kilder.

I stedet bliver projektet en omfattende udvidelse af historien fra sidste års spil, som endte med at blive det mest solgte spil i 2022, hvilket blandt andet betyder, at visse baner og spiltyper formentlig går igen i år.

Spillet vil være en såkaldt standalone-udgivelse, der ikke kræver, at du allerede har ‘Modern Warfare II’, og du kommer formentlig også til at betale noget nær fuld pris ved lanceringen.

Activision har ikke selv meldt noget officielt ud om seriens planer for i år, men Bloombergs Jason Schreier, som har været i kontakt med kilderne, plejer at have fingeren på pulsen.

Hvis detaljerne viser sig at være korrekte, ville det ikke desto mindre matche godt sammen med de indikationer, som Activision tidligere har givet for ‘Call of Duty’s fremtid.

I 2022 afslørede de, at et nyt kapitel (udviklet af serie-veteranerne Treyarch), der ellers stod til at udkomme i 2023, var blevet rykket til 2024.

Dermed er der opstået et hul til en eller anden form for udgivelse i ‘Call of Duty’-universet i år, som den kommende store udvidelse kan udfylde.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af