Madonna går i fodsporene på Lady Gaga med ‘Bloody Mary’-TikTok

Madonna går i fodsporene på Lady Gaga med ‘Bloody Mary’-TikTok
Madonna. (Foto: Ricardo Gomes)

Madonna holder dampen oppe på sin kaotiske TikTok-profil og følger nu – en anelse forsinket – med på ‘Bloody Mary’-trenden.

I en ny video danser hun til remixet af Lady Gagas sang, som har fået et kæmpe comeback på den kinesiske platform.

Det skyldes naturligvis kult-koreografien fra Netflix-hittet ‘Wednesday’, som på besynderlig vis blev transformeret og gik viralt, hvilket Lady Gaga selv fulgte op på senere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu er det så blevet Madonnas tur til at byde ind, omend hun ikke helt holder sig til manuskriptet, da hun i stedet krydrer hele seancen med lidt ‘Vogue’-inspirerede tilføjelser.

Ikke desto mindre er det, som Paper bemærker, interessant, at hun hopper med på fænomenet, især flere uger efter det peakede på TikTok.

Madonna og Lady Gaga har nemlig en knap så venskabelig fortid, hvor den ældre stjerne blandt andet har kritiseret sin yngre kollega for at plagiere ‘Express Yourself’ med 2011-hittet ‘Born This Way’.

Den indbyrdes kontrovers blev også nævnt i Lady Gaga-dokumentaren ‘Gaga: Five Foot Two’, men siden da har de to klinket skårene, hvilket Madonnas seneste TikTok tilsyneladende kun understreger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af