Så er der snart nye emojis klar til din iPhone

Så er der snart nye emojis klar til din iPhone
Emojis. (Foto: Denis Cherkashin)

Savner du nye emojis til at udtrykke dine følelser, står Apple snart klar med hele 21 af slagsen, og især én af dem kommer du nok til at se meget til.

Techgiganten har netop lanceret en testudgave af iOS 16.4, og det er her, hvor de nye emojis dukker op sammen med en håndfuld andre opdateringer, skriver The Verge.

Blandt de nye symboler finder du grå, lyserøde og lyseblå hjerter, en stop-hånd, ingefær, en fløjte og alskens dyr, heriblandt en elg og en vandmand.

Men den emoji, der nok kommer til at stjæle det meste af opmærksomheden, er en smiley, der rystes med vidtåbne øjne og mund.

Emojien kan naturligvis bruges til at symbolisere fysiske rystelser, men lur os, om den ikke bliver den foretrukne »oh my god, jer er SÅ chokeret«-smiley.

Ud over de 21 nye smileys vil der også være andre opdateringer til din iPhone-oplevelse, heriblandt muligheden for at lade hjemmesider sende notifikationer direkte til dig, hvis du har gemt siderne på din hjemmeskærm.

Der er endnu ingen lanceringsdato på den færdige udgave iOS 16.4, men som regel går der minimum et par uger med test, så du skal væbne dig med tålmodighed, før du kan tage de nye emojis i brug.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af