‘The Last of Us’-skurk affejer bekymrede miner fra spilfans: »Det er ikke mit ansvar«

‘The Last of Us’-skurk affejer bekymrede miner fra spilfans: »Det er ikke mit ansvar«
Melanie Lynskey som Kathleen i 'The Last of Us'. (Foto: HBO Max)

Artiklen indeholder spoilers for fjerde afsnit af ‘The Last of Us’.

Da fjerde afsnit af ‘The Last of Us’ rullede over skærmen hos HBO Max, var det med et helt nyt ansigt på skærmen.

Melanie Lynskey trådte ind i en skurkerolle som oprørslederen Kathleen, hvilket er en helt ny tilføjelse i seriens univers, for hun eksisterer slet ikke i det oprindelige spil.

I stedet er hendes figur kreeret af seriens medskaber Craig Mazin, hvilket har skabt bekymring blandt spilseriens mest dedikerede fans, der frygter, at serien tager sig for mange kreative friheder.

Selv tager Lynskey dog den ulmende nervøsitet med ophøjt ro: »Der er en anden form for granskning, hvor folk er sådan lidt ‘Vi har ikke brug for denne figur. Vi har spillet spillet uden hende, hvorfor er hun her?’. Men det er ikke mit ansvar«, siger hun i et interview med Variety.

»Jeg er her, fordi jeg stoler på Craig. Neil [Druckmann, red.] er ligeledes genial og var manden bag spillet, og han er jo også ombord på projektet og godkender enhver beslutning«, tilføjer hun.

I rollen som Kathleen står Lynskey i spidsen for en faktion af civile oprører, der jagter manden, som dræbte hendes bror. Det er i midt i denne jagt, at Joel og Ellie tilsyneladende kommer på tværs af den iskolde og ubarmhjertige leder.

Tiden må vise, om Lynskeys rolle træder ved siden af hos seriens oprindelige fans, men beskrivelsen af hendes rolle lyder umiddelbart som om, at hun passer perfekt ind i den brutale fortælling. Selv omtaler Lynskey rollen som en kvinde, der »ikke besidder den store medmenneskelighed«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af