Grindr lancerer sexpodcast med ‘RuPaul’s Drag Race’-stjerne

Grindr lancerer sexpodcast med ‘RuPaul’s Drag Race’-stjerne
Katya på scenen under 'Trixie & Katya Live' i 2022 i New York. (Foto: Santiago Felipe/Getty Images)

Grindr vil være mere end en dating-app og lancerer nu podcasten ‘Who’s the Asshole?’ med ‘RuPaul’s Drag Race’-favoritten Katya Zamolodchikova som vært.

Podcasten får et sexpositivt udgangspunkt og baserer sig på lytterhistorier og dilemmaer, som Katya vender med kendte gæster. Den vil gerne skabe et »ufiltreret og fordømmelsesfrit rum« for at udforske kærlighed og sex. Det skriver Variety.

‘Who’s the Asshole?’ får premiere 15. februar med et queer gæstepanel bestående af blandt andre skuespilleren Trace Lysette, rapperen Saucy Santana og countrymusikeren Orville Peck.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Katya Zamolodchikova er amerikanske Brian Joseph McCooks dragpersona, der med sin charmerende optræden i sæson syv af ‘RuPaul’s Drag Race’ og sæson 2 af ‘All Stars’ blev en af programmets mest elskede fanfavoritter.

Katya er en flittig indholdsskaber online, hvor hun ofte optræder sammen med Trixie Mattel, en anden populær dragqueen fra ‘Drag Race’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af