Kristoffer Eriksen går til Podimo og starter aktualitetspodcasten ‘Verdens klogeste land’

Kristoffer Eriksen går til Podimo og starter aktualitetspodcasten ‘Verdens klogeste land’
Kristoffer Eriksen. (Foto: Ewald Munksgaard Hansen/Podimo)

Kristoffer Eriksen, tidligere chefredaktør på Frihedsbrevet og Ekstra Bladet, har sluttet sig til Podimo og skal ifølge en pressemeddelelse fremover fungere som kombineret vært, redaktør og udvikler inden for podcastplatformens journalistiske og dokumentariske formater.

Podimo har de seneste år indlemmet nogle af landet mest populære podcasts som ‘Her går det godt’, ‘Fries Before Guys’ og ‘Det, vi taler om’ på platformen. Podimo har desuden rekrutteret podcaststjerner som Hav & Kamal og Mads Steffensen til at lave Podimo-podcasts med udgangspunkt i værternes succesfulde DR-programmer.

Siden efteråret har Kristoffer Eriksen været vært på podcasten ‘Banderelateret’ på Podimo, og en af hans første gerninger i den nye stilling bliver, i forening med komiker Jesper Juhl, at opstarte podcasten ‘Verdens klogeste land’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Engang var vi i Danmark verdens lykkeligste land, men der er vi desværre blevet overhalet af Finland. Heldigvis er vi stadigvæk verdens klogeste land – det mener vi i hvert fald selv, at vi er. Derfor drøfter vi i denne podcast hver uge den nyeste udvikling i verdens klogeste land«, fortæller Kristoffer Eriksen om ‘Verdens klogeste land’, der har premiere 15. februar.

Kristoffer Eriksen og Jesper Juhl har tidligere arbejdet sammen på DR3-satireprogrammet ‘Absurdistan’ og ‘Hykleriget’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af